Подписка за онлайн обучение за АТТ, втори курс 2020/2021

По повод новата заповед на Ректора за смесено обучение от следващата седмица, създаваме тази подписка за студентите от АТТ, втори курс. Предвид програмата, лабораторни упражнения имаме повечето групи в двата края на седмицата - понеделник и петък, което е изключително неудобно за студентите, живущи извън София. По-важно е, че нашите лабораторни упражнения са всъщност решаване на задачи и не включват опити и използване на опитни постановки, т.е. присъственото им провеждане се обезмисля на този етап и по време на епидемичната обстановка. Молим всеки, който е съгласен, да подпише тази петиция.

Чрез подписа ми упълномощавам Студенти от АТТ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.