Подписка за ОТСТРАНЯВАНЕТО на Румен Радев от поста Президент на РБългария

C399F01E-51CE-4544-A5F9-B90AA996B24B.jpegГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА за отстраняването на Румен Радев от поста Президент на Република България,

със следните аргументи:

⚫️ Позицията на Радев спрямо Русия, анексирането на Крим и войната в Украйна, е в противоречие с евроатлантическите ангажименти на България, тя е античовешка и защитаваща диктаторския режим на Путин;

⚫️ Действията на служебния кабинет, назначен и контролиран от Радев, в посока сключване на нов договор с ГАЗПРОМ, представляват заплаха за националната сигурност на страната.

В качеството му на главнокомандващ, Радев не предприе никакви действия за модернизиране на българската армия, която продължава да е зависима и обременена с въоръжение от съветски тип.

#ИмпийчмънтРуменРадев

#БОЕЦ


БОЕЦ - България Обединена с Една Цел    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам БОЕЦ - България Обединена с Една Цел да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...