Аз съм "ЗА!" Деница Михайлова да бъде Служител на месеца на МВнР

Quoted post


Гост

#10 Re: Нищо ново под слънцето – "Секс, бой и солна киселина във външно министерство"

2016-09-03 16:15

#9: - Нищо ново под слънцето – "Секс, бой и солна киселина във външно министерство"  

 

Потвърди се информацията за секс, бой и солна киселина във Външно

|

13764

|22.04.2014
 
Георги Милков

Въпросът беше имало ли е грозна история и секс скандал и тормоз по отношение на служителка във Външно министерство. Свидетели потвърдиха, че по коридорите на ведомството са се гонели, крещяли са си и имало още по-грозни сцени, разказа по БТВ журналистът Георги Милков.

Тези двама души сега вече не се срещат във Външно, каза Милков. Там работят нормални човешки същества, но важното е да се взима отношение, когато отношенията помежду им минат границите на нормалното. Веднъж Димитров се бил заключил в кабинета си и се обадил на охраната, докато Михаела тропала на вратата отвън, крещяла, настоявайки той да отвори. Тя разказала, че Димитров имал  тежко пиянство и дори навремето нокаутирал с юмрук един български посланик, а през 2007 г. министър Ивайло Калфин разпоредил да бъде отстранен от министерството, защото извадил пистолет на депутат от БСП.

Отговори


Гост

#11 Re: Re: Нищо ново под слънцето – "Секс, бой и солна киселина във външно министерство"

2016-09-03 16:19:51

#10: - Re: Нищо ново под слънцето – "Секс, бой и солна киселина във външно министерство"  

 

ЕксконсулТка с жълта диагноза тормози дипломат

(забележка: излишното "Т" е журналистическа грешка)

Димитър Димитров имал тежко пиянство, наричал ексконсулката в Норвегия Михаела Енчева луда, вещица, парцал и пъпчив урод, пребил я на служебния паркинг.

"Въпреки режима “тишина”, наложен от министър Николай Младенов в МВнР, “ШОУ” успя да излови компрометираща информация и за друг побой, нанесен от началника на кабинета на Младенов – Валери Рачев, на негов подчинен, съветник в министерството - Димитър Цветков. “Гласът” на Външно Весела Чернева отрече побоя, но потвърди, че Цветков е бил уволнен. В момента той водел дело и за побоя, и за неправомерното му според него уволнение."