ЙОГА ПРОПАГАНДАТА НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ

Quoted post


Гост

#53 Re:

2015-05-28 18:29

#49: -  

 Йога, няма духовна вреда. Моля не съдете от позицията на ограничен от налудничева религия мозък. Духовната вреда произтича само и единствено от робовладелската Ви религия, направена за печалба на пари.

А каква според вас е вредата от Йога. Йога да учи на война? В името на Йога, кой е вдигнал оръжие. Я пребройте милионите погубени хора заради измисленото Ви Християнство...

Отговори

Tintinnaculus viri

#123 Re: Re:

2015-06-08 16:13:18

#53: - Re:  

 Искам мъничко да ви подкрепя - 8 кръстоносни похода ,2 милиона изгорени на клада и още безброй в безкрайните християнски препирни.Да убиваш хора в името на нещо,пък било то и Христос,не е ли демонично служене?Кръвта,която изтича,със своята Кундалини(жизнена енергия)не събира и не храни ли демоните,бе господа християни?

 Tintinnaculus viri (палач,който бие робите)

МАРГИ

#141 Re: Re:

2015-06-15 12:11:29

#53: - Re:  Идете в Индия и вижте каква е духовната вреда от хилядолетните практики на тези демонични учения! Страшното е че те поглъщат още и още човешки души! Там няма измъкване от тази зараза! Тя е плъзнала вече и по цял свят! Това че грешните хора използват името на Христос, за оправдание на престъпленията си, си е за тяхна сметка! Християнското учение няма вина за историческите престъпления! Само който не го познава, може да му припише вина.  Йогата учи, че ти си бог, че няма разкаяние за греховете, че трябва да се покланяш на някой гуро, да робуваш на гордостта си, а ако не знаеш това те отдалечава от Бога и те осъжда на смърт!