За Сваляне на Имунитета на Волен Сидеров
Свържете се с автора на петицията
Моля да подкрепите или поне да отделите 1 минута за да погледнете петицията ми
Надявам се всеки един който прочете да вникне по-дълбоко във думите ми и да разбере какво всъщност искам
Не желая да се легализира заради самото пушене а заради влиянието което ще окаже това върху икономиката и БВП на България Благодаря за отделеното време :)
Но има един начин Сидеров да бъде унищожен. С мълчание и с игнориране.
Няма значение какво е направил, какво е казал... Нищо няма значение вече.
Игнор, мълчание - все едно никога не се е раждал! Това ще го убие на мига!
''Откъде бедна държава като нашата ще вземе пари за да увеличи пенсиите и заплатите двойно?!?!?! '' Bulgaria ne e bedna darjava. po prirodni resyrsi stoi na mnogo po-visoko nivo ot strani, koito sa s dosta po-golemi zaplati i pensii. osven tova po obrazovano naselenie sashto e dosta po-dobre ot hamerika i kanada naprimer... taka che neka da tarsim vinata drygade, ne v ''bednostta'' na Bulgaria i ''populizma'':)))
Re:
#1: - Защото единствено той говори истината в парламента ли? Или защото не лиже американски задници като останалите?Или защото не крал с останалите масони участвали в управлението и ограбването на Българияот 1989г. насам?
Re: Re:
#351: - Re: Сидеров винаги е казвал откъде ще дойдат парите. От прерзглеждане на концесионните договори с 'Прешъс металс" които изнасят злато ид руги редки метали които дори не декларират и печелят годишно около 5 милиарда лева а плащат за това 40-50 милиона, от преразглеждане на договорите с американските тецове които още Иван Костов подписа и им изкупуваме ел. енергията на прекалено високи цени. От преразглеждане на договорите с ЕРП-тата които изнасят стотици милиони печалба от Бг без дори да я декларират. Има и още доста други източници за попълване на държавния бюджет на които държавата може да сложи ръка ако има политическа воля.
Подписах, разбира се, но проблемът е друг.
Защо има имунитет? Поведението му е такова отдавна, но българите миналата година отново го вкараха в парламента. Доброволно, платено,...вината е наша!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: АТАКА "ПОБЕДА"
#337: Любослав Ангелов - АТАКА "ПОБЕДА"
не е виновен?!?!? Абе малоумник, как да не е виновен? Как така, след като има неоспорими доказателства за нарушаване на законите не е виновен... хващайте си надрусания лидер и бягайте към сибир, боклуци долни!!!
Re: Re: Re:
ама ти си много тъп и заблуден!!! Дънди прешъс плащат данъци... и то огромни!!! Тези, които не плащат данъци са именно тези, които плащат на сидер ага - лукойл и другите руски компании!!! Съвсем спокойно можеш да се добереш до тази информация от сайта на НАП!!! Ама да си го чул да е казал нещо за някоя руска компания??? Няма и да го чуеш, защото му плащат!!! БОЛЕН В ЗАТВОРА!!!
Защото е пълен паихар и ненормално копеле има си място за такива хора
Това трябва да спре.
Защото ми омръзна т.н. "публични личности" да си позволяват да се държат като "помиари"! Защото ми омръзна да си превишават правата и унижават хората!
Защото ми омръзна да слушам не само през изминалите 26 години, а и през целия ми съзнателен живот как ме защитават, а в същото време ограбват безогледно не само нас, а и всяко кътче на прекрасната ни България!!!
Уж бяха избрани да се застъпват и защитават България!!!
Къде отидоха всички тези предизборни клетви???
Къде отидоха доблестта и честността???
Къде отидоха достойните хора???
Отвратена съм!!!
И пак ме попитайте защо подписах!
Лошото е, че не са само тез "красавци", а и всички, които са се докоснали до стъпалцата на властта.
Защото един престъпник , под въздействието на наркотични вещества или психически проблеми , вилнее , внася смут , уплаха у хората и аз вярвам , че застрашава дори живота им , а всички стоят и гледад като на постановка в Народния театър. И според мен , нов голям протест би събрал погледите на онези , които могат да спрат това , иначе тези петиции и писания из форумите и във фейсбук са безсмислени. АБВ пощата ми е [email protected] - можете да разчитате на подкрепата ми!
| This discussion has been closed. |
Re:
#69: -
Приятелю/Приятелко, това което той казва според теб е истина, според мен е популизъм. Много е лесно да се бие по гърдите и да дава празни обещания. Откъде бедна държава като нашата ще вземе пари за да увеличи пенсиите и заплатите двойно?!?!?! Просто няма как да стане! Иначе спор няма - ораторските му качества са страхотни, но това си е чист популизъм, сигурно ако бях с основно или средно образование и аз бих му повярвал и гласувал за него.