За легализирането на Марихуаната във България

Добър ден моля да ми отделите една минута от своето време като подпишете и по-този начин подкрепите каузата ми.

Мили хора от всякакъв пол и на всякаква възраст моля ви да разгледате петицията и да обърнете внимание.

Нещата стоят по-много сериозен начин и трябва да повярвате че не е това което ви е представено и изопачено за да ви настрои против.

За да могат управляващите изцяло да контролират продажбата на забранени вещества.

Ето ви факти и плюсове при легализирането на канабиса:

1: Много нови работни места

2: Спиране на войната и преразпределението на районите за продажба на дрога

3: Повишаване драстично нивото на БВП за България.

4: Нов начин на живот

5: Пари за всички

6: Нито един смъртен случай а от Алкохол и Цигари всяка година умират милиони хора замислете се.

7: Успокояващ и отпускащ ефект

8: Доказано лекува над 69 болести

9: Не води до пристрастяване

10: Прави човек позитивен

Моля ви задайте си въпроса хората във Холандия по-необразовани и ограничени ли са от нас като направиха тази решителна крачка и рискуваха уж всичко а всъщност нищо и развиха страната си за максимално кратко време и зарадваха милиони хора със нови работни места.

Вгледайте се внимателно над нещата защото ако във противен случай не се направи нещо скоро за нашата малка и тъй обичана държава положението ще е пагубно само онези 300 "Богопомазаните" няма да бъдат засегнати хора те при най-малкото нещо ще ни оставят и ще избягат някъде със частните си самолети и тогава какво правим ние? 

Искренно се надявам да подкрепите идеята ми и дано да има резултат защото не искам да изоставя страната си на 20 години съм а тя не ми предлага абсолютно нищо само взима и ме ощетява. Знам че идеята ми няма да срещне много привържаници от по-зрелите хора и напълно ги разбирам но нека се доверят на по-младите ние по-добре знаем от вас кое е във наш плюс драги ми родители.

Мисля че е време на Бай Ганьо да му писне да стой пред телевизора по-цял ден и по-цяла нощ да си пие ракията да псува и да хули и във същото време да чака на готово нещо да се промени и да му падне хей така от небето не става! Надявам се да не ме разберете погрешно ако искате ми бъдете съдници наричайте ме както искате и ако това ви кара да се чувствате по-добре ок нямам проблем със това всъщност отдавна спря да ми пука кой какво мисли и казва по-мой адрес само не забравяйте че мога да ви гарантирам на 100% че съм абсолютно прав и ако скоро не се направи нещо и не се обединим да представим искания пред тези тъй наречени "оправници" те вярно ни оправиха отвсякъде ще стане много по-отчайващо положението от колкото е сега.

Вгледайте се във думите ми и преценете дали според вас като съм на 20 г. не съм осъзнал нещо което вие не можете все още да прозрете моля ви хора нека се вземем във ръце и покажем че сме единни като народ!

С уважение: Богдан Гарвански

15.10.2015