Аз не искам бежанци в България!
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Аман от безродници... Отивай при тях да им лапаш рязаните пишки... Писна ми от толерасти и либерасти... Заради такива като теб сме на това дередже...
Имаме си достатъчно измет в България, че сега и тези... А, и арабите, въобще нямат място в европа.
КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, РОДООТСТЪПНИЦИ? НЯМА МЯСТО И ПАРИ ЗА НАШЕСТВЕНИЦИ В РОДИНАТА НИ!
Първо Аз съм една от тези които правителството принуди да напусне Родината за да търси по добър живот , да изоставя всичко което обичам.... и защо... да могат някакви маймуни да се настанят в майка България.... Гадно ми е само като си помисля за всичко което се случи в Европа , господа,, управляващи" не си ли взехте поука ? Те, мигрантите, разгромиха Париж пък какво остава за нашата малка София , защото те няма да останат само в лагерите, ще плъзнат из цяла България, за да може вие да си напълните и без това препълнените гуши с европейски ,, издръжки" . Пари за нова магистрала,към АДА за останалите в България хора? Не пари да основете нов АД на мястото което наричаме РОДИНА, място където се надяваме да се върнем един ден.
Това не са бежанци, това са завоеватели...стига сме спекулирали, изобщо това е безумие.
Аз не искам мюсюлмански бежанци и терористи не само в България, а из цялата западна цивилизация! Спрете тези побъркани либерали с техните идеи за едно световно управление докато не е станало твърде късно!
Защото тези хора са с други разбирания, много свободно се държат,повечето от тях са с ниска култура...ние си имаме подобни в излишък.Няма закони, няма държава има само територия.Работа няма за нашите деца, социални помощи няма за нашите родители,тънем в мизерия,в болниците си измислят диагнози,в магазините се продават изкуствени храни - живота е много труден и тези хора допълнително ще го влошат.Щом няма пари за нас,значи няма за никого...Това е едната страна, а другата е, че те са фанатици.Побъркани са.
Защото съм българка и нямам желание в Родината ни да се заселят професионални убийци, главорези и терористи, а народа ни да бъде тероризиран и избиван като животни!
Искам внуците ми един ден да не ме мразят ,че не съм попречил на власт имащите да ни сменят насила религията !
''Искам внуците ми един ден да не ме мразят ,че не съм попречил на власт имащите да ни сменят насила религията !''И аз!
| This discussion has been closed. |