Аз не искам бежанци в България!
Свържете се с автора на петицията
Фалшивите бежанци, а те повечето са такива, да се изпратят в богатите арабски държави, а не в бедните християнски със сериозни демографски проблеми държави. Това е ЧИСТА ИНВАЗИЯ. Не беше ли Ванга, където казваше че европа ще бъде превзета от мюсюлманите. Ние разбира се тогава не вярвахме, защото не виждахме как изобщо ще стане това... Сега виждаме МНОГО ДОБРЕ... Чрез лъжи, манипулации, изкуствено създадени войни и проблеми в разни араб държави...България самата се нуждае от помощ, защото е най-бедната страна в европа;( Защо това не се вижда от ес или се вижда, но имат сметка от разбита рухнала държава с още по-разбити и нефункциониращи 'правителства"-предатели. Оставка и наказания за сегашното правителство.. Следващото ще бъде наблюдавано много внимателно и ако тръгне срещу Свещената Воля на Българския Народ, ще бъде изхвърлено и наказано
До номер 99; Защо един ден??? Ние и сега сме бежанци, роби в другите държави, но разликата между нас и това, което нахлува в момента в Европа от африка и арабия е ОГРОМНА....
Re: Re:
А вие как бихте се почувствали, когато тези фанатици ви опрат ножа в гърлото и ви накарат да си смените вярата?
А смятате ли, че ако Ние сме бежаци, ислямските народи биха ни приели с отворени обятия? Та те сега за себеподобните си не го правят? Но нищо чудно и ние да се превърнем в бежанци и то по-скоро отколкото предполагаме.
99 е болен или добре платен:( Срам ме е. че има такива българи, но е много вероятно той/тя да не са такива...
Защото това което става ще довърши тотално родината ни. Това не са бежанци а нашественици
Az iskam da jiveq v hristianska Balgariq.
България е на БЪЛГАРИТЕ! Тяхната вяра е христянството! Не желая да бъдем претопявани от бежанците! Не желая в ценъра на София да ме е страх да мина по улиците, защото те са ги превзели! Не желая да гледам жените им, които са забулени като талъсъми! Не желая да слушам арабска и турска реч! Не желая да страдам заради тях, защото те са защитени повече от правителството, а аз при 37 години трудовстаж като инженер получавам пенсия 267 лв. Срамота!
НЕ ЖЕЛАЯ БЪЛГАРИЯ ДА ГИ ТОЛЕРИЛА И ПРИЕМА ПОВЕЧЕ ПРИШЪЛЦИ!!!!
Да иба и лицемерните европейци... Преди няколко години ореваха мястото, че видите ли румънци и българи щели да им вземат работата, щели да им изсмучат социалния бюджет, а сега какво правят? Приемат тези навлеци и търтеи, които не се интегрират по никакъв начин, а само убийства, кражби и изнасилвания на бели жени извършват. Единици са интелигентните и работливите от тях. Всички останали са фанатизирана, гадна измет, която нищо не може да изгради , а само да руши. Шибаната им религия проповядва насилие и оправдава убийствата на всеки различен от тях. Намат място такива в Европа. Да им правят лагери в буферни зони в техните страни. Ще играят пушките ми се струва в най-скоро време. Третата световна чука на вратата.
| This discussion has been closed. |