Новородените бебета да не бъдат отделяни от майките им в болниците.
Свържете се с автора на петицията
Важното е то и майката да са добре
А най важното е майката да не се отделя от него
Никога и при никакви условия
Няма никой право да си прави на воля нещо което ще навреди на детето....
Имам три деца, родени със секцио (по причини, налагащи такова раждане). През първите дни не можех да бъда с тях и да ги захраня с така, така ценната за тях коластра... Просто трябваше да я изхвърлям и да се крием с други майки (които нямаха кърма), за да храня техните деца... През това време моите деца бяха на сухо мляко... Не знам, на какво са били подложени през дните, през които имах право на 10-минутно виждане... Възмущавах се! Протестирах! Полза нямаше!
Налагаше се да се кланям до земята на акушерките и на санитарните при второто и третото ми раждане..., за да получавам нормално човешко отношение...
Третото си дете видях 12 часа след операцията. Бях на крак още след 3 час, но ме върнаха от детската стая...
Това е накратко първата ми причина - личната!
Втората е потреслият ме инцидент с Ковачева и малката Никол... Като всички майки аз съм разлюляна, ядосана, бясна... Това е нечувана жестокост...
Re:
Абсолютно задължително е да се направи така, че да може. Както в пустите бели страни, примерно Дубай, бе хора!!! И като в двата примера по-горе. Ще лежиш, ще ти го слат в ръцете и за теб ще се грижат като за бебе през първите дни! Ама нали сме прости галоши.
Re: Re: #20:
Родих в Европа през 2013-15/05 . 8;30h.но това е второто по големина живя само 5-дни на име НоЕми а малко по рано на 5-март същата година е първото което го водят за аборт и било мартво в мен толкова време ...тогава бях на 24-седмица от бременноста.След като почина НоЕми звъннах до Български посланик Рим, Италия, ..защото искат разрешение за погребване. Но ме мотаха 3-месеца тъпите Италия.Като разговарях с посланика та тя ми обесни че няма аборт в тези седмици от бременноста било възможно да бъда мъртва аз а не бебето. Каза да ги съдя защото има вероятност да било живо и продадено.
Такава ще е системата, докато медицинските работници не престанат да полагат сатанинската хипократова клетва и не се разкаят за нея. Бог поругаван не бива!
| This discussion has been closed. |