искаме справедливо наказание за убиеца на Петьо от Панагюрище
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Без коментар,личи си пристрастността ви.
Това е за правдата„за която управляващите умишлено се правят на слепи„а ние сме длъжни да реагираме и дано успеем да променим до голяма степен сакатото ни законодателство и най-вече в наказателното.
Тези, така наречени родители, трябва да винят основно себе си. Не може да пуснеш едно невръстно дете с колело на силно натоварен път, част от републиканската пътна мрежа. Това е безотговорно отношение към живота на детето. Бащата на детето (Гевечанов) съм го виждам многократно да шофира като джигит. Чиста случайност е, че не му се е случило на него. Да не говорим за пиянските му изцепки и побоища, на които е инициатор по кръчмите.
Когато става въпрос за дете отнели му живота„„най-тежкото и да бъде жестоко наказанието„„
Доживотен затвор за убиеца , без право на обжалване!
Не смъртно наказние, защото ще свърши много бързо!
Трябва да изтърпи наказанието в затвора , мислейки всеки ден за това дете!
Както родителите няма да го забравят !
Трябва да се подкрепяме и безумията , смъртността по пътищата да спре!
За Убиеца плъхов смъртна присъда. Нашето общество няма нужда от подобни паразити. Ако има други подобни като него (да не дава БОГ) пак смъртна присъда. Просто някои индивиди са загубили страх от хората и от Бог... На този плъх, кой му е дал книжка??? Жалко за детето, като че ли има много деца в България та трябва да ги убиваме и по пътищата;(((
Re: Re: КАЖЕТЕ ИСТИНАТА !!!!!
#167: Аз съм - Re: КАЖЕТЕ ИСТИНАТА !!!!! Пълни глупости! Никога детето не е било без надзор ... най малко стринка му постоянно беше там! Относно това, кой каде спи си е негова работа! Дано не ви стига това нещастие ! Ще мислите по друг начин ми се струва ....
Моите съболезнования на родителите и близките на малкия Петьо!
Подписвам, защото съм майка и се поставям на мястото на почернената майка, защото всеки път като прочета или видя по телевизията нещо такова плача с родителите тихо в къщи и ми е ясно, че и поредния дете убиец ще се измъкне безнаказано, а убийците на децата ни трябва да бъдат сурово наказани!
До живот!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#219: !!!!!!!!!!!!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Според теб джипа е бил спрял и детето го е ударило и преместило на 70-100 метра.Що не земеш да се гръмнеш?Кой искаш да убедиш ,че Пъков е карал нормално?Има достатъчно свидетели.