искаме справедливо наказание за убиеца на Петьо от Панагюрище
Свържете се с автора на петицията
Re:
Ако искаш подписвай! Ако ти блъсне детето, ще го черпиш чай и ще го успокоиш че не си е искал ???!!! Ако караш с над 100 км/ч. В града би трябвало да предвидиш, че може да стане беля... Иначе си дебил!!!
Не може един самовлюбен, самозабравил се подобие на човек да ни отнема бъдещето ни, да гази цветята ни, да ги убива! Виня държавата, виня съдебната система, виня и нас, които си затваряме очите пред такива "бизнесмени", за които човешкия живот не струва нищо, а "цар" пара му осигурява безнаказаност!
Цялата суровост на закона трябва да се приложи към такива, независимо дете ли е премазано, младеж или старец! До живот не трябва да шофира, до живот трябва да изплаща греха си!
Поклон и светла памет пред поредното откъснато цвете - малкия Петьо!
Re:
Защо ли имам усещането, че постовете "Аз няма да подпиша, защото..." са на един и същи човек, един единствен, който явно е близък на убиеца
Защо детенцето което е само на 6 годинки е само на пътя без родителски контрол ?
Re: КАЖЕТЕ ИСТИНАТА !!!!!
#120: 333 - КАЖЕТЕ ИСТИНАТА !!!!!
НЯМА ДА ПОДПИША !!!
Защото познавам безотговорният баща.Съболезнования на Деси. Знам и целият град знае,че той оставяше детето без надзор за да си пие и гуляе с приятели.Знам и съм виждал детенцето-лека му пръст да профучава покрай мен с моторче което може да развие над 50 км. в час и можеше да причини това и на моето мишле.
Защо не попитате в полицията,колко пъти бащата и чичото са спали там и защо???
Сигурно,защото са много свестни и безгрешни ???
Медалът винаги има две страни !!!
Re:
Закони имаме, но трябва да имаме съвест, за да ги спазваме на първо място.
После да имаме органи на реда, които да контролират спазването на законите.
И когато каруцата се обърне ще ни трябват кадърни прокурори и неподкупни съдии!
Re: Re: Re: Re:
Питам Ви уважаеми ,свидетелите радар ли имат в главата си или са взели малко повечко парички за да си измислят тази скорост ???
Цецко не е светец,но със сигурност никой не иска такава нелепа съдба.Това можеше да се случи на всеки един шофьор в света.Господ да го пази от тази побесняла глутница.....
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Кое е първичното?
#94: - Re: Re: Кое е първичното?
Правете разлика между отмъщение и правосъдие. Ако ставаше дума за отмъщение, Пъков нямаше да е между живите