"НЕ" НА ВОЕННИТЕ УЧЕНИЯ НА НАТО В УКРАЙНА!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията "НЕ" НА ВОЕННИТЕ УЧЕНИЯ НА НАТО В УКРАЙНА!


Гост

#1

2014-06-01 07:16

Навременна реакция, насочена към намаляване на военното присъствие в район с гражданска война.

Гост

#2

2014-06-02 07:39

Не само че не бива за провежда подобни учения, имащи откровенно агресивен характер - НАТО трябва да се разпусне. НАТО е една отживелица, рожба на отминала епоха и носител на идеи от епохата на Студената война, че и по-назад във времето. Фактът, че НАТО все още съществува, означава, че Западът все още се управлява до дървени глави с мухлясали представи за света.

Гост

#3 Re:

2014-06-02 15:51

Аз съм напълно съгласен с мнението, че НАТО е една отживелица на тъпи хора, но много опасни!!!!!!!!!!!!!!

 


Гост

#4

2014-06-08 20:05

"Не" на окупация на Украина с войска на Нато !!!

Гост

#5

2014-06-11 13:35

''Не само че не бива за провежда подобни учения, имащи откровенно агресивен характер - НАТО трябва да се разпусне. НАТО е една отживелица, рожба на отминала епоха и носител на идеи от епохата на Студената война, че и по-назад във времето. Фактът, че НАТО все още съществува, означава, че Западът все още се управлява до дървени глави с мухлясали представи за света.''Много точно казано. Терористите викат, дръжте терористите;)))) Западът се управлява от алчни, безскруполни, кръвожадни рептили, за които, човешкия живот е едно голямо Нищо:( Ние останалите съществуваме, за да им служим и да правим каквото те ни кажат, дори да е насочено срещу нас - ярък пример е мижитурското подчинение на Орешко на рептила маккейн... невероятно падение на орешко и България..

Гост

#6

2014-07-12 13:52

Също така НЕ на военните учения на нато по Българското Черноморие. Беше по северното, сега се оказа, че се провежда, също така, и в Бургаския залив... до 13 юли. Кой ги е пуснал тези бандити изобщо в България??? Вчера била навлязла в Български води при Бургас и турска подводница.... Нато вън от Украйна и България.. -н-а-т-о = нечовешки-агресивна-терористична-организация.

Гост

#7

2014-07-13 20:12

Киевската хунта изпраща обучени и въоръжени до зъби наемници за да изтребват населението на югоизточна У крайна.Тази територия е необходима на американските янки за шистов газ и богатствата на Донбас.