Peticiq.com

НЕ на действаща джамия в центъра на Стара Загора!

Свържете се с автора на петицията

Гост#26 Nov 26, 2013, 22:32

Re:

#21: една българка -

Те земята се опитват да подарят на турци, сирийци и всякаква друга паплач. Ще бягат панически тия политически пройдохи като ги почнем... място няма да си намерят!

Гост#27 Nov 27, 2013, 04:36
iskam turzite i ptaime izvan stranataBALGARIA E ZA BALGARITE
Гост#28 Nov 27, 2013, 05:23
Подписвам, защото съм загрижена за опазване на православието и съм против това активно възстановява на исляма. Имам големи резерви за ползата от петицията.
Гост#29 Nov 27, 2013, 08:09
НЕ НА ДЖАМИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ИЗУЧАВАНЕ НА ТУРСКИ В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ !!!
Гост#30 Nov 27, 2013, 08:44

С оглед на немюсолманско населения ни град ,не виждам причина и нужда от това да има функционираща джамия освен си мисла това е мнима инвазия и натиск,който виждам от една от оправляващита партии,и популизирането на исляма в България...това не ви е Истанбул или Каиро вземете се в ръце ,оправляващи за да не ви вземем ние///

Гост#31 Nov 27, 2013, 08:52
турците в турция!!! 500 години в България им стигат, дори са им много!!!
Гост#32 Nov 27, 2013, 09:17
В един изцяло християнски град,където са избити десетки хиляди християни от ислямистите,няма място за действаш мюсюлмански храм,още повече в чиито основи е християнски в чиито основи е древен храм на автотхоните българи.
Гост#33 Nov 27, 2013, 10:26
Това е безумие! Старозагорци помнят историята си!Никога това не е била и не бива да допуснем да бъде действаща джамия! Нека си остане паметник на културата! Всичко останало са мръсни игри!
Гост#34 Nov 27, 2013, 10:31
Вижте закона в Турция!Крайно време е да се прилага адекватно и у нас.Именно според броя на хората изповядващи дадена религия.Нека не се забравя ,че България в християнска държава.В момента се подкопават тези принципи.В България нахлуха много "сирийци"от разни краища на Африка и Азия и така се цели дестабилизация.А същевременно най -много пострадаха християните в Сирия.Това не е случайно.
Гост#35 Nov 27, 2013, 10:35
Все пак да не забравяме, че сме християнски народ, раним на темата за друга религия.
Гост#36 Nov 27, 2013, 10:52
Какъвто и коментар да се направи... Джамията трябва да си остане музей и да не прави на действащ храм!
Гост#37 Nov 27, 2013, 17:39
НЯМА ДА ОСТАВИМ ДА БЪДЕ ПРЕВЪРНАТ МУЗЕЯ НА РЕЛИГИИТЕ НА НАЦИОНАЛНО НИВО В НЯКАКВА СИ ТУРСКА ДЖАМИЯ ЗА ПОКЛОНЕНИЕ НА АЛЛАХ В НАШАТА ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА, В КОЯТО В ИМЕТО НА ИСУС ХРИСТОС ИЗБИХА НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ !!!
Гост#38 Nov 27, 2013, 18:37
Като гражданин на този град, аз настоявам да не се строи джамия ! Първо ТУК е християнска държава ! Второ нашия Бог е ИСУС ХРИСТОС ! Трето, не желая моите деди да са опозорени и името на града с най добрата история в цяла България да бъде опетнено !
Гост#41 Nov 28, 2013, 13:40
Не на активна джамия в Стара Загора!
Гост#42 Nov 28, 2013, 17:02
НЕ на действаща джамия в центъра на Стара Загора!
Гост#43 Nov 28, 2013, 17:11
Тук не става въпрос за някакъв фашизъм, национализъм или каквото и да е друго, а просто борба срещу противоконституционната и корупционна ДПС, чиито интереси и действия са ИМЕННО привнесен ВЪНШЕН ФАШИЗЪМ!
Гост#44 Nov 28, 2013, 17:26
Аз не се учудвам, че имат претенции, но ако успеят това ще е сигурен знак, че държава България вече няма. Надявам се, че гражданите ще се активираме и няма да го позволим.
Гост#45 Nov 29, 2013, 09:00
Стара Загора е моя роден град. Вече четирдесет и седем години живея тук. Не искам джамия в центъра на града ми.
Гост#46 Nov 30, 2013, 09:08
Не на действащите джамии в цяла България! Това ще е следващата петиция, която смятам да стартирам.
Гост#47 Nov 30, 2013, 15:52
'Тук не става въпрос за някакъв фашизъм, национализъм или каквото и да е друго, а просто борба срещу противоконституционната и корупционна ДПС, чиито интереси и действия са ИМЕННО привнесен ВЪНШЕН ФАШИЗЪМ!'

Pravilno kazano. Rakovodeshtite da sprat da zashtitavat chyjdi interesi... Kade otide, ( poslednite 24 god), dymata PATRIOTIZAM... Inter mafiata go naricha 'nazionalen egoizam'.. Vreme e tezi da se izhvarlyat i da ne se dopyskat do predelite na Bulgaria, makar che te ispolzvat i sazdavat vsyakavi povodi da pronikvat v neya..
Гост#48 Dec 04, 2013, 10:56
Съгласен съм със становището на петицията, но моля финалът на текста да бъде променен - "Ески джамия не може да бъде молитвен храм на турците, след като в основите си е християнска църква, а всяка педя от това място е подгизнала от кръвта на над 14000, зверски изклани българи!" Това изказване не пренася нищо освен засилване и разводняване между етносите и религиозните групи.
Гост#49 Dec 05, 2013, 14:56
Нека всеки който се чувства Българин и патриот да подпише тази петиция.На фесовете искам да им кажа само едно -да избират ДЖАМИЯ ИЛИ ВТОРА ЮГОСЛАВИЯ.АЗ КАТО БЪЛГАРИН НЯМА ДА ДОПУСНА ПОДОБНО СТРОИТЕЛСТВО ПОНЕЖЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ЗАЛИЧАВА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И КУЛТУРА.АКО ВСЕ ПАК ТАЗИ ДЖАМИЯ БЪДЕ ПОСТРОЕНА НЕКА СЕ ЗНАЕ ЧЕ АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ Я РАЗРУШАТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПО КАКЪВ НАЧИН.СЪВЕТВАМ ВСЕКИ ЕДИН ДА ПОДПИШЕ ПЕТИЦИЯТА.
Генчо Рачев#50 Dec 08, 2013, 08:32

Re:

#48: -

Г-не, това изречение в частта си до думата "църква" е цитат от един старозагорски дядо, който е коментирал така казуса, но не можах да измисля, как да упомена, че е цитат и от кого. Останалата част е добавена от мене.

А бихте ли обяснил, какво точно означава "разводняване" в случая?!?
Иначе, самият процес с делата за джамии в цяла България е противопоставяне на етносите! То не тръгва с една петиция.