НЕ на действаща джамия в центъра на Стара Загора!
Свържете се с автора на петицията
Не на действаща джамия в центъра на Ст.Загора!
Всичко останало турско е на българска земя строено, след поробване на България.
Закон за това и референдум. На който не му харесва в България, да я напусне. Сега поне е лесно да отиде другаде, където ще му харесва.
Референдум и закон.
Re:
Старозагорското клане далеч надхвърля баташкото по масовост и зверства... Но това не е повод за гордост, уви! Аз самия, като старозагорец, не знаех много подробности и наскоро четох, какво пише в Уикипедия за него... не успях да го дочета докрай, а уж не съм със слаби нерви! :(
Над 14500 българи са били клани като пилета... ЗА ТРИ ДНИ! Представете си, какво означава да унищожиш по особено жесток начин 14500 човешки същества, в рамките само на 3 дни!!!
И един любопитен за мен факт, който не знаех... Турския башибозук при вилнеенето си в града е бил подпомаган от ЧИРПАНСКИ ЦИГАНИ!
А пък по повод Баташкото клане, родоотстъпниците в момента се опитват да изкарат, че изобщо не се е случило дори... Родоотстъпници е твърде мека дума, и аз не знам, как да нарека такива хора просто!
България не е мултикултурна държава! Тя е територия на християнската култура и цивилизация. Ислямът тук е религия само на малинства. Джамиите да си стоят в държавите с ислямска култура и да не напират нахално и безогледно.
Не разбирам българските политици! Може би съм сантиментална или остарявам..., но как място с вековна история може да бъде толкова лесно ПРЕДАДЕНО! Не казвам "продадено". Лесно е да се продаде, всичко си има цена! Но България, българския народ, българската история - те нямат цена господа! Това е предателство спрямо малкото ценно, което остана в родината ни -българският народ!
| This discussion has been closed. |