София без блокади

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията София без блокади

#СтрахВиЕ

#26 Atanas

2013-08-27 06:36

На някои хора виковете срещу правителството не им е угоден. Към хората заставащи зад "София без блокади" и техните нарушени права (шум и блокирани улици) - нима правителството не блокира улици, за да се опази мандат, нима медиите не тръбят "шум" във връзка с това?

Основата на демокрацията са протестите - всяка друга групова проява може да се третира като манифетация на един режим. Изборът е ваш.

Гост

#27

2013-08-27 07:35

Въпросът не е да протестират или да не протестират.Въпроса е когато протестират ,да го правят законно,Другото е анархия и трябва да бъде санкционирано.
Паси

#28

2013-08-27 08:09

ДА БЛОКИРАМЕ БЛОКИРАЩИТЕ! -ТОВА Е ОТГОВОР,А НЕ САМОЦЕЛНА ИНИЦИАТИВА.Протестърите надминаха себе си в безочието и наглостта. Колко дни плажуващи и къмпингуващи съвсем незаконно са на опашката на Коня? Плащат ли за заетото обществено място? Кафеджиите имат ли разрешения за почерпката със сутрешно кафе? Хигиенните норми спазени ли са? Плаща ли се за използваното място? Ами белия роял на паметника!Самият паметник не е общински а държавен. Ежедневно е оскверняван със всевъзможни пасквили,включително и рояла! Пълен абсурд! Незаконните билбордове и розовия танкщ, превърнали се във заграждения около площада? Кой разреши тази визуална реклама на протестиращите,и как се заплаща инсталирането им? За шумовите атаки след 22 часа е нова опера,която незабавно следва де прекрати, или наказва на място или по бързата процедура.Блокиране на възлови кръстовища и булеварди! Пълна идиотия! Кой им разрешава? Организатори- липсват,следователно и протест няма!!! Има група хулиганстващи,ежедневно и нагло нарушаващи законите в страната.
Фадромите да дойдат!Полицията да разгонва и арестува всички,които се шляят целенасочено за да смущават обществения ред. Отново повтарям:ЛИПСВАТ ЛИ ОРГАНИЗАТОРИ СГО-ЛИПСВА И ПРОТЕСТ! Хулиганстващите по улиците на София не са спонтанен протест!
Волен Оглу

#29 ПП ЮРУШ

2013-08-27 12:13

Всички лумпени от ПП ЮРУШ трябва да бъдат екстрадирани от България, както и комунягите... :) Тогава България ще бъде едно по-чисто и свято място :)
Не подписвайте

#30 свобода, ама надали

2013-08-27 12:43

Смърт за неправилно паркиране
смъртна присъда и за всеки, който си казва мнение, различно от моето
роби, отхвърлете оковите и не служете на мафиотските феодали
Не подписвайте

#31 Re: демагогия и радикален ислям управляват България

2013-08-27 12:44

#1: -

Смърт за неправилно паркиране
смъртна присъда и за всеки, който си казва мнение, различно от моето
роби, отхвърлете оковите и не служете на мафиотските феодали


Гост

#32

2013-08-27 13:29

KRAINO VREME BESCHE DA SE,KAJE,CHE ZAKONOSTA TREBVA DA SE SPAZVA OT VSEK,ATEZI
Донка

#33 Донка

2013-08-27 16:08

#24: Ирелия -

Да, ние сме в ЕС, но не в Шенген, нали? По долно качество сме от любимия ви ЕС, затова не заслужавахме да влезем, а? Но иначе трябва да спазваме техните закони. Поправете ме, ако греша, но България е суверинитетна страна, не сме европейски щат. Ние ще си искаме по българските закони, а пък вие, госпожо си... лайте! Ако не ви пукаше и се осланяхте и доверявахте, че ще се спазят именно европейски нормативи, нямаше да пишете тук и да се опитвате да всеете разделение.

`Айде, със здраве! :)

Нетърпимост

#34

2013-08-27 21:00

Тази петиция е съставена от резервното крило на БСП. Баста!

Гост

#35

2013-08-28 09:52

Браво на авторите! Смятам, че правителството е законно избрано след законно проведени избори. Аз самата съм с десни разбирания и по принцип гласувам за дясноцентристки партии, защото не харесвам крайностите в политиката.
Да, в момента управляват БСП, ДПС и в ключови моменти гласуват и някои от АТАКА.
Но в тяхната политика има много и разумни десноцентристки мерки. За най-голяма опасност пред България считам опитите за връщане на власт на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и тяхната герберска клика, дивия тоталитаризъм и некомпетентност на тяхното управление.
Затова мисля, че те са в основата на т.н. протести срещу правителството на Орешарски, един безспорен професионалист в сферата на финансите.
Засега не виждам нужда от предсрочни избори, поне не преди момента на пълно изясняване на безобразията на управлението на ГЕРБ и стабилизирането на страната.
Реформаторският блок също трябва да формира далеч по-смислена политика без крайности и противопоставяне на едни български граждани на други, без лустрационни уклони, политика на обединение и съграждане.
Колкото до Президента, мисля, че взе страна, застана срещу правителството още от първия ден и поне засега не се е откъснал от пъпната си връв с ГЕРБ. Дай Боже да е в състояние да се превърне в обединител на нацията, ако не успее - това ще е първият, но и последният му мандат.
НЕ за БСП, ДПС, АТАКА и ГЕРБ!

#36 Re:

2013-08-28 10:40

#1: -

Ей, червени кукумицини, ако искате Протеста да има отговорник - обърнете се към Серго Хамстера, защото той и кликата му с простотиите си са отговорни за това хиляди да протестират.

Толкова сте дребни, нищожни и изкуствени в действията си, че сте за смях на цяла България.

Срам сте, срам и позор! Децата и внуците ви да ви съдят - това ще ви е наказанието, измет червена нещастна!

outvoice

#37 Re: Atanas

2013-08-28 11:11

#26: #СтрахВиЕ - Atanas 

"Основата на демокрацията са протестите" -  извинете ме за въпроса, но това от къде го научихте, бихте ли цитирал източника?

Неподписал

#38 Протест до смяна на системата!!!

2013-08-29 21:31

Ако има незаконни блокади на София, те бяха извършени от неидентифицирани лица, облечени в униформи на МВР на 28-мия и 40-тия ден на протеста ДАНСwithme. Тези лица твърдяха, че са органи на МВР, но при поискване отказваха да се представят и/или идентифицират със служебни знаци. Това са истинските престъпници в държавата - те и тяхните шефове.

София трябва да бъде блокирана от мирното население до свалянето на това правителство. Затова,
ЖАЛКИ СТЕ! НЕ ПОДКРЕПЯМ ПОДПИСКАТА ВИ! ВИЕ СТЕ ХОРА БЕЗ ДОСТОЙНСТВО И БЕЗ УМ.

Скоро ще отпаднат ограниченията за работа на българите в Европа. Тогава кой ще остане тук? Не си ли давате сметка, че не протестиращите, а дебелокожите властомани са проблема в държавата!!!


Гост

#39 Re:

2013-09-01 21:10

#24: Ирелия -

Поправете ме, ако греша, но имате проблем с четенето. Къде точно видяхте, че става въпрос за "протестиращите против правителството"? Или просто се саморазпознахте между хората, които нарушават закона?

Петя

#40 Петя

2013-09-01 22:55

#36: НЕ за БСП, ДПС, АТАКА и ГЕРБ! - Re:

Много интелигентно, няма що! Виждам, че се справяте добре само с обидите. Кукумицини, а? Червени, на БСП? ОК, никой не ви пречи да си пишете каквото си искате. Не ме интересува нито какви ги дрънкате, нито какво правите, стига да мога да спя, да отпочивам и да се придвижвам без проблеми! Смешни сте. Вихрите се. Защо? Какво толкова е станало? Според вас сме кукумицини, защо тогава някакви си кукумицини толкова са ви раздразнили? Страхувате ли се? Г-не или г-жо, една "кукумицинка" ви заявява - прочитайки съвсем неинтелигентната ви реч, мисля че просто не си струва да ви се обръща внимание.  Умирате си от страх и нахлувате тук. Бесни сте. Не сте сигурни, че ще успеете? Впрочем не само не сте сигурни, вече губите! Това ви докарва до ярост. Благодаря, и за да бъда честна ще кажа, че ме направихте щастлива. Такива като вас ги чета от разстояние. В безисходица сте! Манипулациите не минават. Бедния народ не иска боклуците, които разпродадоха страната. И какво ще правите? Лека ви нощ! А ние ще си продължим съвсем спокойно да търсим гражданските си права. А вие си обиждайте, хората съдят за човека и по речника му.

Петя

#41 Re: Протест до смяна на системата!!!

2013-09-01 23:00


Гост

#42

2013-09-02 06:32

Гражданите са носители на права каквито сме Ние членовете на групата във Фейсбук "София без блокади" ,имаме право да отстояваме нашата позиция и мнение по всичко случващо се тук и сега , Държавата е субект Ние формираме гражданското общество с норми на поведение ... Да помогнем на компетентните органи да си свършат работата защото всичко случващо се тук и сега е грубо нарушаване на общественият ред и правата на гражданите на Столицата !?!
Петя

#43

2013-09-02 08:46

Аз съм от В.Търново, но много често пътувам до София служебно. Писна ми от блокади, все пак София не е само на протестиращите.
Диана Рудзка
Варшава

#44

2013-09-02 09:18

Скоро ще бъда в София по делова работа и няма да ми е приятно да си губя времето заради парализираното придвижване през центъра.Настоявам отговорните институции да вземат мерки за цивилизован начин на провеждането на протести.Недопустимо е шепа граждани да парализират нормалното функциониране на столицата.

Гост

#45 Re: Протест до смяна на системата!!!

2013-09-02 12:19

#38: Неподписал - Протест до смяна на системата!!! 

 Те в Европа само вас чакат, постелили са червения килим и са поръчали духовата музика. Явно в живота си не сте си търсили работа и не сте работили извън България.


Гост

#46

2013-09-02 17:54

По-добре късно от колкото никога...да няма такава петиция :) Време беше!

Гост

#47

2013-09-03 13:42

подкрепям напълно намеренията на авторите,ооооооооооооооооовръзна ми от натресени "умни и интелигентни"
Изберете псевдоним

#48 Тема

2013-09-03 20:25

DGD комунета!

Гост

#49

2013-09-08 17:21

УСПЕХ НА ГРУПАТА !!!
Възмутен

#50 Re: Atanas

2013-09-09 14:53

#26: #СтрахВиЕ - Atanas

Не бъркайте демокрация с анархия! А и забравяте да припомняте кога правителството блокира улици за да запази мандат? Или думата мандат не ви е ясна?

Дайте пример за такова блокиране на улици от правителсто (което и да е за последните 23 г.) за запазване на мандат!

Май не можете да си спомните? Аз ще ви помогна - не можете да си спомните, защото такова неща няма.

Кажи къде живееш и аз ще дойда да блокирам входа на блока ти, или колата ти, или входа на апартамента ти, защото не съм доволен от работата на опозицията в сегашния парламент. Как ще действаш тогаа? Ще ме подкрепиш ли, или ще започнеш да се жалваш, заплашваш и др. такива?