Да спрем разграбването на българското златото от чужди компании!


Гост

#1

2014-07-08 06:52

Считам необходима и целесъобразна, на територията на РБ със закон, забраната на понятието "западен инвеститор" и замяната му със "западен измамник"...

Гост

#2

2014-07-08 14:39

Да се спре разграбването на Българското злато и на всички Български Природни богатства и ресурси. Да не вярваме повече на празните полирани думи - демокрация, инвестмънтс и др. Зад тях стои унищожаването на България и превръщането й в бедна колониална страна...станахме колония на ес, сащ, крадят ни брандовете, внасят ни техните скапани пплодове и зеленчуци на високи цени. За тези 'западни инжестори'всичко е пари и те няма да се спрат пред нищо, за да осъществят пъклените си планове. Да не го допуснем и се борим- Българите заедно и от страната и от чужбина!!! Амин!

Гост

#3

2014-07-09 20:01

То това даже и за коментар не става. Само трябва да се прочете и да се разпространи и да се действа.

Гост

#4

2015-05-10 18:45

Защото България трябва да защитава своите интереси,всяка страна има това право.Жалко, че умишлено й се пречи всячески да излезне от вечната криза,благодарение на Великите сили. Дай Боже все пак един ден справедливостта да възтържествува и българският народ да се радва на своите блага,с които ни е дарила Майката Природа!