ЗА НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА СИЛВИЯ ДРАЙЧЕВА

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ЗА НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА СИЛВИЯ ДРАЙЧЕВА


Гост

#1

2013-06-13 16:04

Чудесна идея! Тази жена е като раково образование. Колкото повече съществува, толкова по силно вреди на организма, в който се развива.

Гост

#2

2013-06-13 20:46

Като бивш възпитаник на ЕГ"Йоан Екзарх"- Враца смея да твърдя, че г-жа Драйчева осакатява възможността училището да развие потенциала си и да успее да достигне предишната си слава... Затова подкрепям най- вече всички съвестни учители, които са отдали живота си на тази велика професия и продължават да се борят срещу неправдата!!!
Реалист

#3

2013-06-14 15:09

Миналата година завърших ЕГ "Йоан Екзарх" гр. Враца и смея да твърдя, че нещата не са такива, каквито са представени!!! Училището е съвсем наред и нормално, и смело заявявам, че по нищо не отстъпва на останалите училища в региона! Всичко това е един жалък фарс! Защо просто не попитате учениците какво искат, дали имат нещо против тази госпожа? Но не тези, които поставяте в училището и тези, които "програмирате", за да сеят раздори!!!
Училището е на децата, които са в него! Ако не са те, тази институция няма да я има! Точно учениците от ЕГ Враца трябва да решат дали имат или нямат нужда от настоящия директор, а не хора, които, освен две думи в името си, ВЕЧЕ нямат нищо общо с любимата гимназия!
запознат

#4 До реалист

2013-06-14 17:55

Тук има смисъл, ясно защо, да крият имената си само противниците на драйчева! Останалите - даже напротив ! Така че, интересно как ли е името на " реалист"-а? Щото не прилича на написано от такъв човек ! Иначе, да, децата са важни, важно е и тяхното мнение, но последния човек дето ще се вслуша в тях, е именно директорката !
Реалист

#5 До Запознат

2013-06-14 20:18

#4: запознат - До реалист

Не знам, може би Вашето име е своеобразна антитеза - уж запознат, но явно не чак толкова! Всеки има своя гледна точка, всеки може да каже каквото пожелае, НО от свое име! Никой няма право да казва какво мислят учениците, как се чувстват и от какво имат нужда, освен те самите. Знам само, че действията, които се развиваха извън училище сериозно се отразяваха върху дейността вътре (говоря за времето, в което аз бях ученик там). Във всяко семейство (ако кажем, че училището е такова) има проблеми, но те са за да се решат и всички да се развиват, вървейки напред и нагоре!
Има една стара приказка: "Съединението прави силата!". Аз смятам, че трябва да се работи за доброто на училището, а не самата институция да се явява параван за облагодетелстването на едни или други, били те от Асоциация "Езикова гимназия" или самото училище. В цялата суматоха, обаче, се губи едничката цел на училището - да образова децата! Вместо те да стават по-извисени като личности, те се превръщат в доносници и подлеци, именно заради подобни мерзавщини! 
И все пак, ако учениците са щастливи, на вас какво ви пречи тази директорка?

запознат

#6 до реалист

2013-06-14 20:40

Ами ако аз съм ученик и изобщо не съм щастлив ? И ако две мои приятелки отидоха в БОТЕВ по същата причина?
Реалист

#7

2013-06-15 08:03

#6: запознат - до реалист

Ако си ученик, първо, искам да те поздравя за правописа, защото малко като теб се срещат днес. Второ, ако си ученик, то ти със сигурност си непълнолетен и нямаш право да участваш нито в петиции, нито в организации извън училище (за справка - виж си последната страница вбележника, ако имаш такъв). 
Продължавай напред с обучението и дерзай! Нито директорката ще дойде да учи у вас вместо теб, нито някой от Асоциация "Езикова гимназия". Едва ли я виждаш толкова често, че да те "дразни" дори!

Поздрави!

Жоро

#8 1

2013-06-18 17:56

Преди няколко месеца прочетох писмото от Комисията Фулбрайт (написано от служител, когото лично познавам) свързано с обгорения апартамент, който Драйчева е оставила в САЩ като отмъщение за "преждевременното" й изгонване. Това само по себе беше достатъчно да ме убеди, че тя няма място в Езиковата гимназия. Жоро
Гост

#9 До Реалист

2013-07-17 11:16

Бивша възпитаничка на ЕГ съм и определено не съм съгласна с това, което Вие изразявате като мнение.
Завърших преди повече от пет години и още тогава беше ясно, че тази госпожа ще съсипе училището. Най-щастливата ни година там беше тази, в която тя не беше в България. За съжаление не мога да кажа, че по същото време в САЩ са били толкова щастливи, колкото ние тук.
В момента от достоверен източник знам, че са закъсали с бройките и едвам си сформират паралелките. Хората не искат да пращат децата си там, а и самите деца не проявяват особено желание. Не ги и обвинявам.
Медиите в цяла България гръмнаха по тази тема и си мисля, че ако има и грам себеуважение и достойнство, г-жа Драйчева ще си събере багажите и ще напусне училището преди да го е сринала тотално.

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2013-09-05 07:38


Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2013-09-13 08:31


Дари

#12 Re: 1

2013-09-13 20:26

#8: Жоро - 1

Жоро, как не те срам да пишеш подобни глупости. Не знам кой е служителя "когото лично познаваш" и не знам какво е писал за обгорял апартамент, но тези дивотии за Щатите не са верни, Драйчева нито е опожарявала апартамент там, нито е била изгонвана, в това мога да те уверя. Аз съм била в апартамента в който тя живееше там, бях там когато си заминаваше, и апартамента не само че не беше опожарен, беше оставен в идеално състояние. Обзалагам се, че въпросния служител писал пасквилите срщу Силвия никога не е бил в този апатрамент и едва ли дори знае къде е.

Не защитавам Драйчева като директор и учител тъй като не познавам работата ѝ, но да се изсипва подобна помия върху нея е срамота. Ако всичката информация относно нея е толкова "достоверна" колкото историята с обгорения апартамент то... е наистина е грозно това.

 

Иванова

#13 Иванова

2013-09-17 11:51

пълни дивотии и измислици се изписаха за тази жена.Влезте в училището и вижте атмосферата там,пък тогава се замислете колко такива училища има в България.