ЗА НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА СИЛВИЯ ДРАЙЧЕВА
Свържете се с автора на петицията
Училището е на децата, които са в него! Ако не са те, тази институция няма да я има! Точно учениците от ЕГ Враца трябва да решат дали имат или нямат нужда от настоящия директор, а не хора, които, освен две думи в името си, ВЕЧЕ нямат нищо общо с любимата гимназия!
До реалист
До Запознат
Не знам, може би Вашето име е своеобразна антитеза - уж запознат, но явно не чак толкова! Всеки има своя гледна точка, всеки може да каже каквото пожелае, НО от свое име! Никой няма право да казва какво мислят учениците, как се чувстват и от какво имат нужда, освен те самите. Знам само, че действията, които се развиваха извън училище сериозно се отразяваха върху дейността вътре (говоря за времето, в което аз бях ученик там). Във всяко семейство (ако кажем, че училището е такова) има проблеми, но те са за да се решат и всички да се развиват, вървейки напред и нагоре!
Има една стара приказка: "Съединението прави силата!". Аз смятам, че трябва да се работи за доброто на училището, а не самата институция да се явява параван за облагодетелстването на едни или други, били те от Асоциация "Езикова гимназия" или самото училище. В цялата суматоха, обаче, се губи едничката цел на училището - да образова децата! Вместо те да стават по-извисени като личности, те се превръщат в доносници и подлеци, именно заради подобни мерзавщини!
И все пак, ако учениците са щастливи, на вас какво ви пречи тази директорка?
до реалист
Ако си ученик, първо, искам да те поздравя за правописа, защото малко като теб се срещат днес. Второ, ако си ученик, то ти със сигурност си непълнолетен и нямаш право да участваш нито в петиции, нито в организации извън училище (за справка - виж си последната страница вбележника, ако имаш такъв).
Продължавай напред с обучението и дерзай! Нито директорката ще дойде да учи у вас вместо теб, нито някой от Асоциация "Езикова гимназия". Едва ли я виждаш толкова често, че да те "дразни" дори!
Поздрави!
1
До Реалист
Завърших преди повече от пет години и още тогава беше ясно, че тази госпожа ще съсипе училището. Най-щастливата ни година там беше тази, в която тя не беше в България. За съжаление не мога да кажа, че по същото време в САЩ са били толкова щастливи, колкото ние тук.
В момента от достоверен източник знам, че са закъсали с бройките и едвам си сформират паралелките. Хората не искат да пращат децата си там, а и самите деца не проявяват особено желание. Не ги и обвинявам.
Медиите в цяла България гръмнаха по тази тема и си мисля, че ако има и грам себеуважение и достойнство, г-жа Драйчева ще си събере багажите и ще напусне училището преди да го е сринала тотално.
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: 1
Жоро, как не те срам да пишеш подобни глупости. Не знам кой е служителя "когото лично познаваш" и не знам какво е писал за обгорял апартамент, но тези дивотии за Щатите не са верни, Драйчева нито е опожарявала апартамент там, нито е била изгонвана, в това мога да те уверя. Аз съм била в апартамента в който тя живееше там, бях там когато си заминаваше, и апартамента не само че не беше опожарен, беше оставен в идеално състояние. Обзалагам се, че въпросния служител писал пасквилите срщу Силвия никога не е бил в този апатрамент и едва ли дори знае къде е.
Не защитавам Драйчева като директор и учител тъй като не познавам работата ѝ, но да се изсипва подобна помия върху нея е срамота. Ако всичката информация относно нея е толкова "достоверна" колкото историята с обгорения апартамент то... е наистина е грозно това.
Иванова
| This discussion has been closed. |