Язовир Дъбника-място за любителски риболов и отдих

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Язовир Дъбника-място за любителски риболов и отдих

samarianina

#26

2013-04-26 12:17

Да...голям срам!Единственото добро е ,че спряха бракониерите от северозападна България да тарашат целогодишно язовира.Но на мен каква ми е ползата,след като започнаха да го изгребват арендаторите.Мисля че тази сделка е подготвяна няколко години/откогато взеха от горското да го зарибяват/.По-богати ли са арендаторите от държавата, след като могат да организират охраната на язовира...или някой слага тлъсти пачки в джоба да си затваря очите.Някой знае ли колко струват 3 TIR-a раци и не знам колко си риба/това са извадили арендаторите преди дни/?ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гост

#27

2013-05-15 14:42

Едно добро дело в името на всички врачани и любители на риболова.Мястото на тези престъпници е в затвора !!!

Гост

#28

2013-05-23 09:34

Подобни на Таков арендатори досега съсипаха сума язовири във Врачанско. Стига толкова!

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2013-06-28 18:23



Гост

#30

2014-04-27 09:49

Това е пътя колеги риболовци, но петицията е отнесена към конкретен регионален казус. Дайте да направим петиция, да съберем необходимият брой подписи и да внесем предложение за коренна промяна на закона. Да се прекрати порочната практика с отдаването на водоеми на частни лица, т. нар. арендатори! Язовирите в Република България са построени от държавата и трябва да са изключителна държавна собственост, а правото за контрол на спортния риболов, да се даде единствено на БЛРС така, както беше навремето и както диктува логиката и справедливостта! Положението в България по отношение на спортния риболов е меко казано безобразно, мафиотско, криминално ... Всеки измамник хванал водоем под аренда си измисля собствени правила, такси, билети ... Всички добре си спомняме годините от нашето детство, когато със един риболовен билет издаден от БЛРС, можеше съвсем спокойно и законно да се лови риба на територията на страната. А тогава и рибарите бяха поевче и рибата ... Но имаше контрол! Така че трябва да се обединим колеги от цяла България и да повдигнем много сериозно въпроса на национално ниво!

Гост

#31

2015-08-02 20:21

Има хора които се хранят от язовир Дъбника,има други които са го зарибявали безвъзмездно,има и хора на които детството им е минало там.
любител

#32 Re:

2015-11-21 17:10

#30: -  

 Яз.Горен Дъбник е в същото положение. И никъде не е публикуван договора за стопанисване????????