ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА БЕЗРАБОТНИТЕ ЛИЦА ЗА ДОСТЪП ДО ПРОФЕСИЯ!


Гост

#76 гост

2012-08-10 16:01

Защо програмите и мерките ги има,като изготвени на хартия но не се използват? Кой ги ползва? Дали фирми в обкръжението на общинските съветници от управляващата партия по градовете не ползват тези програми за служителите в съответните фирми? В Бургас е съмнително това! Хубаво ще бъде да се провери това, неправомерно и многократно ползвалите програми и мерки за заетост да върнат това което са ползвали!
ГОРД - Пазарджик
Пазарджик

#77 Петиция против правителството на ГЕРБ

2012-11-26 12:19

ГЕРБ е болест, ВАШИЯТ вот е лекарството!
http://www.peticiq.com/gordpz

Да спасим Българя, като подпишем, споделим и разпространим тази петиция!

Гост

#78 Re: гост

2013-03-08 14:55

#76: - гост

Искрено се надявам това да стане  в случай, че има хора които са ползвали по няколко пъти програми и мерки за заетост да ги върнат във фонда.


Гост

#79

2013-03-09 18:04

Най–важните искания чрез които ще се решат проблемите ни липсват.Не знаем какво да изискваме а решението на проблема е много просто.Намеса на държавата в ценообразуването и осигуряването на достоен пазар за вътрешното производство.Въвеждане на новите космически технологии използващи безплатна енергия и обезсмислящи всички АЕЦ'и предоставени ни на готово от фондация Кеше и не само и успешното им внедряване в живота ни чрез което с един замах се решава проблема с енергийната криза и бедността не само у нас а и по света.Всичко друго е манипулация и подробности които могат да се решават в последствие.Това са най-важните точки по които да се работи а не се прави абсолютно нищо а се занимаваме с всякакви други глупости целящи единствено поддържане на робовладелческата ни с-ма.Помислете самички преди да предприемате по нататъшни действия относно бъдещето си.Съберете информация защото има такава преди да продължавате да тънете в заблуда и да изисквате решения на проблеми,които няма да променят почти нищо.

Гост

#80 Re:

2013-03-09 18:13

#15: -

Тоно така,но с олигофренския манталитет на управниците и хората които не мислят и са тотално манипулирани това е трудно да се случи а там е изхода.


Гост

#81

2013-06-12 21:12

Da se iska personalna otgovornost ot direktori na DBT,CHIITO SLUZHITELI CELENASOCHENO SA UKRIVALI RABOTNI MESTA OT BEZRABOTNO LICE.
2Prekratili sa nepravomerno registracii na bezrabotni ili sa otkazali da priemat dokumenti za neynoto vozobnoviavane.
3 Ukrivali informaciya za podhodyashti programi za zaetost
Gost

#82 Re:

2013-07-19 04:33

#79: -

M.Keshe ve4e be6e u nas,no na kogo dade/prodade tehnologiite,ne se znae,i pak oligarhiqta 6te uzurpira vsi4ko za sebe si.Ako se izpolzvat tezi tehnologii,nqma da ima nad kogo da vlastvat i na 4ii grub da bogateqt upravnitsite.Bednostta moje da bude nezabavno likvidirana,no za6to za tova se mul4i povsemestno?Ne e lesno da se okaje6 izvednuj s prazni rutse i bez kontrol nad masite,zatova 6te kriqt izobreteniqta na Keshe kolkoto po-dulgo mogat.Vmesto da poiskat vednaga izpolzvaneto na tehnologiite za dobroto na naroda,horata se nahvurlqt da re6avat problemite na drebno.