Срещу закриването на метеорологичната станция на връх Мусала
Свържете се с автора на петицията
ТВЪРДО ПРОТИВ ЗАКРИВАНЕТО!!!
Само по себе си в оптимизирането на разходите по принцип няма нищо лошо. Да, обаче тук става въпрос за станция (или може би станции?), които са се превърнали в нарицателно и някак сме свикнали, че те са си просто там. Дори да е по-ефективно да се инсталира автоматична, чарът на това да има станция на върха се губи. Цяла една епоха се губи. А това е много, много, много по-скъпо от стойността на сградата, апаратурата и заплатите на персонала.
Отделно, да не говорим и за изнесената информация за конфликт на интереси на Брънзов. Дори намеци, че проблемът е в парите за поддръжка, звучат пределно нелепо на фона на личния финансов интерес, който той би имал от закриването.
Защото съм против унищожаването на възможността за научна дейност.
Явно тази метеорологично станция е на доста стратегическа точка и пречи на някого . Може би от там се виждат доста неща , които не са много удобно за някой.
Не може и не трябва да бъде закриване.
ЗАЩО ???
Re: ТВЪРДО ПРОТИВ ЗАКРИВАНЕТО!!!
#102: - ТВЪРДО ПРОТИВ ЗАКРИВАНЕТО!!!
Да ,твърдо против съм !
Re:
Не съм съгласна за затваряне на меторологичната станция на връх Мусала !
Re: ТВЪРДО ПРОТИВ ЗАКРИВАНЕТО!!!
#102: - ТВЪРДО ПРОТИВ ЗАКРИВАНЕТО!!!
Да ,твърдо против съм за закриването на меторологичната станция на връх Мусала!
Re:
Да така е.Не спирайте да се подписвате под ПЕТИЦИЯТА.Нека се извадят кирливите ризи на управляващите на НИМХ.Не бива да си мълчим.Хора споделяйте ПЕТИЦИЯТА.Нека се разшуми повече.Дано ни обърнат внимание и управляващите.Така не може да продължава,да се оправдават с нелепата смърт на колегата.За да няма такива инциденти е трябвало да се вземат предварителни мерки.На много места в станциите се работи така.Дори работят и сами жени денонощно по дванадесет часа.А наблюдения се правят на всеки 3 часа нощно време и на всеки час дневно.Хората работят съвестно за минимална заплата.Дори за да не спира процеса имат и извънреден труд,който не искат да им плащат,защото няма да останат пари за командировки на шефовете.
| This discussion has been closed. |