Не на сегашната история

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Не на сегашната история


Гост

#1

2016-04-12 14:39

Всичко което си написал като аргументи и факти е вярно, но не е достатъчно. Важно е да се посочат причините и целите за фалшифицирането на историята ни. А целите винаги обслужват нечии интереси и когато става въпрос за история, тези интереси винаги са външни. Това, което си пропуснал да посочиш като факт в сегашната ни история е, че липсва историческия принос на Русия за освобождаването и възстановяването на българската държава след тежкото петвековно робство, довело и до изчезването на България от картата на света.

Целта е Русия и разрушаването на здравата историческа връзка между българския и руския народ, целта е да се заличи влиянието на Русия в тези географски предели. А кой има най-голям интерес от това - естествено най-големия противник на Русия в момента - САЩ и техните достчета (приятели) от Турция, които от своя страна от години се опитват да водят политика на етническа асимилация над българо-мохамеданското население в страната ни. Разбира се това не може да стане без помощта на продажни български политици и чиновници на отговорни позиции.

Ето ти затворения кръг на схемата, водеща до подмяна на историята ни. И докато външните интереси са разбираеми, не разбирам само едно - каква е цената да продадеш интересите на народа и Родината си?


Гост

#2

2016-04-12 19:45

Сърце като ИКАРУС...място за ВСИЧКИ.....НО някой са на степенката......
Емил Николов
Авторът на тази петиция

#3 3

2016-04-15 21:27

Моля без тъпизми. Тази петиция е свързана с Историята ни.