Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
Re:
Evalata na choveka koito e napisal tozi komentar za mene toi e obektiven a ne podatliv na manipulaciii. Negovoto mnenie ne e vodeno ot zloba a e kazano to4no,pravilno i qsno.
Re:
Вярно! Вчера един мъж измете от тротоар котешки гранулу, дадени на бездомниче и ги изхвърли в кофа, а котето натири под колелата на пътя и това е насилие, ама докато не ни нападнат...ех, сърцето ме боли и изпитвам уцас да живея в тази страна-това не е държав
Изпитвам жлание, без капчица притеснение, да завържа за колата си този изверг, както и той е постъпол с тази нещастна душичка и да потегля. Казвам честно, че ако имам възможност бих го направила за този боклук . Благодаря ти Милко, че си бил там и си помогнал на тази нещастна душичка.Желая ти много здраве, щастие и всичко най-добро. Дано има повече хора като теб!
30 години затвор за малоумника,който е влачел кучето/!!!!!!!!!!!!
В частност: Няма човек и закон който да ме убеди че Милко не е герой (антипрестъпник)
По общо казано това да бъде съден за подобно деяние си е чисто и просто юридическо извращение към хората съставляващи тази държава!!!
Евала за постъпката пич , това е нормалната реакция на всеки един достоен гражданин.Шибания изрод щеше да лежи в затвора във всяка нормална държава.Хора , които издевателстват над животни са сбъркани и нямат място в обществото.Ясно си личи какъв нещастник е , барабар със семейството му от малоумници , които излязаха да го защитават - жалка история , много жалка...
| This discussion has been closed. |