Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
Защото не възприемам насилието във никакъв вид и над никого. Ако човек застане срещу извършител на насилие той в никакъв случай не трябва да бъде наказван. В България липсват институции. Динко лови мигранти. Случайаен човек предотваратява жестоко отношение към животно. Осъждам бездействието на държавата на всички нива чрез моят подпис.
Този изрод трябва да е в лудница! На Милко трябва да му се извинят, да свалят нелепото обвинение и да го компенсират за неудобството, което са му причинили с това обвинение!
Re:
Абе узбушляк, а ти видя ли на същия тоя запис как горкото животно взима завоя по корем след изгниля Пасат и как тоя малоумен мангал го влачи по асфалта на 1 метър въже, а ? Ако не си го видял на клипа ела да ти го покажа по- отблизо, ако искаш да те вържа аз теб така и не 200 метра, само 20 метра да те повозя да видим как ще се чувстваш, пък тогава ми говори за клипчета и биячи. Като твърдят,че кучето си е тяхно, трябва да имат отговорност за него, и да полагат нормални човешки грижи за животното, а не да го разхождат за теглича на колата. То бива мързелив и малоумен народ, ама това вече ми идва в повече, като не можеш да си разхождаш кучето,да го храниш и да се грижиш нормално за него,защо си го взимаш изобщо, на такива трябва да им се забранява по закон да имат домашни любимци !!!
Re:
Няма Зоополиция, и ми се струва,че скоро няма и да има. Поредните изпрани пари, които ще изчезнат безследно къде . А толкова ли е трудно да се въведат няколко правила и да се спазват, например всеки, който си вземе куче, да го чипира веднага че като го изхвърли на улицата да се знае кой му е собственик, ако не иска да сложи чип - 1000 лв. глоба, ако се намери чипирано куче на улицата - 10 000 лв. глоба за изхвърлилия го, и ще видите как за 1-2 години бездомните животни ще станат рядкост. В наще управляващи законотворци няма никаква воля за това, щото крадат и перат пари и от бездомните кучета, та Зоополиция, работеща - може би след 10-15 години дали ще има, не знам ???
Отвратена
В тая прогнила държава отдавна злото е на пиедестал и добри хора като спасителят на кучето са рядкост, затова систамата гледа да ги смачка. Отвратително....
| This discussion has been closed. |