Да ПОДККРЕПИМ ДИНКО ВЪЛЕВ от Ямбол пред безумния Хелзински комите


Гост

#1

2016-03-24 22:37

Ako повече хора бяха като теб,България може би щеше да е малко по-различна!
ivan

#2

2016-03-25 06:44

България е държава на абсурдите. Някакъв си куку се прави на полицай, полицаите са мафиоти, мафиотите са бизнесмени и политици. В която и да е нормална страна и всички горепосочени щяха да са в пандиза.


Гост

#3

2016-03-25 19:33

Членовете на Хелзинкските. комитети са родоотстъпници. Защо не запитаме Хелзинки желаят ли да им изпратим освен навлеците минаващи през границата и част от нашите роми, които не са се интегрирали още от времето на Александър Македонски. Предлагам освен подписка в защита на Динко да се създаде инициативен комитет, който да започне събиране на средства за назначаване на частни охранители на българската граница.

Гост

#4

2016-03-26 08:49

БЪЛГАРИ СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА ПОКЖЕМ ЧЕ СМЕ ЕДИННИ.
Подкрепете героизма които направи момчето от Ямбол Динко.
За разлика от политиците той показа ,че е истински българин милеещ за България и ситуацията в която ни поставят Европейските ни "партньори" гледащи собствените си интереси.
ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ БЕЗУМИЕТО И НАТИСКА НА УЖ НЕЗАВИСИМИЯ СЪД ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПАРТНЬОРИ Д СЪДЯТ МОМЧЕТО.
НЕКА ВСИЧКИ ПОДКРЕПИМ ДИНКО ОТ ЯМБОЛ.
Нека не позволяваме да ни завземат и издевателстват над децата ни подобени индивиди навлизащи нелегално на Българска територия .
Георгиев

#5

2016-03-29 00:50

Някой задал ли си е въпроса, какво аджиба прави Динко по границата баш на 14-ти Февруари, вместо да е с приятелката си на вино, и да покаже любовта си към нея с подарък? Кой му е продал тези военни бронирани машини? Паравоенните формирования разрешени ли са?  Ще зарежа аз приятелката ми на този свят ден, и ще се завирам в шубраците и драките... Вардел границата от диверсанти. Нещо много намирисва тука на гнило а?! Ако всеки ден той пази границата, това значи че не работи никъде. Тогава от къде получава пари да яде, да си посреща нуждите, разходите, ами консумативите по това АТВ отделно? Нека помислим логично! Това си е чист трафикант, който не се разбрал за сумата с клиентите си, и да се прикрие, се провъзгласява за "патриот"! Същите тези като ОЗБГ групички, и този Динко, не са по различни от онези рецидивисти които пребиха семейство на магистралата преди месец! Само вижте физиономията му, не е по различен от тях! Той се е вживял като нещо шериф със извънредни правомощия! Нооооо в България винаги нещата се изкривяват, и в крайна сметка придобиват извратен ненормален вид. Няма никакво значение какви са му подбудите и обясненията - той е длъжен да спазва закона и да се обажда на Органите оторизирани за охрана. Това е опасно самоуправство и той трябва да отговяря за това.

Ако се направи един по-задълбочен психологичен анализ на мотивацията на Динко, нищо чудно да се окаже, че действа само, за да удовлетворява силната си нужда от психо-физична стимулация и отреагиране на агресивни импулси. А всичко друго е само удобен претекст за това... Жестокостта и насилието са черти от характера, които търсят изява и ако няма бежанци, тогава вие които го защитавате днес, утре вие ще бъдете в ролята на "бежанец"! Някой за това замисля ли се? Вербува още хора да се присъединяват в отряда му? И по този начин ще се увличат мутрите и биячите! И какво става като един ден спре потока от бежанци..... Аз ще ви обясня - веднъж премината психологическата граница да унижават, измъчват, пребиват, няма спиране, и тогава агресията им ще се насочи към мирните граждани!

Тези от ОЗБГ-то са същите, там е сбирщина от рецидивисти, които редовно ги пускат на снимки в статии, и аз и един приятел лично разпознахме двама, които вилняха в заведението на мой приятел - стрелба с незаконно оръжие, грабеж на клиенти! И сега същите тези гамени станаха изведнъж "родолюбци" и са в доброволчески отряди да пазят границите. Погледнете снимки на групичките от ОЗБГ, има ги в интернет, от далеч им личи че са гангстери! Ама те пазели границите, ама те защитавали родината..... Пак повтарям, помислете логично, когато един ден спре потока на имигранти, тогава какво следва? Aми същите тези от ОЗБГ и Динко, може мен да арестуват или вас с "граждански" арест, понеже ни подозирали в нещо си. Тези граждански арести трябва да имат ясни правила, иначе къде ще му излезе края.

В една държава със затихващи функции, само мутрите могат да просперират.