Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Чифут

#1626 Re: Re: Re:

2011-05-30 04:51

#1576: ........... - Re: Re:  

 Еми виж сега, не всички сме рязани, все пак и все още има и други освен мюсулмани. Няма как да знаем дали се молят отвън (все пак неприятна гледка на толкова навирени дупета) или трябва да са вътре. И то не е молитва, ами чист вой на бясно куче.


Гост

#1627 Re: Re: ...

2011-05-30 05:07

#1523: - Re: ... 

 Абе фес смотан, ще си поиш коня на майкати от оная работа. Прочети историята, ако можеш да четеш, и виж колко пъти сме ви били през 20 век. Всеки път, боклук.

ancho

#1628 Re: Re: Re: АТАКА на ВОЛЕН

2011-05-30 06:43

#1624: Чифут - Re: Re: АТАКА на ВОЛЕН

abe ti deto pik znaesh kakvo e depotat v dirjava koyato e chlen na EU toy bolen e vsichko drugo no ne i tova koeto kazvash tipanar koyto moje da navredi na Bilgaria no ne i da pomogne nacionalist na layn..................


Гост

#1629

2011-05-30 11:55

Сидеров разединява народа за своя изгода. Това, което направи пред джамията, е престъпление по НК и трябва да отговаря.

Гост

#1630

2011-05-30 15:07

Крайно време е да се избавим от боклуците в парламента ,подобни действия са позор за България.Трябва да отговаря за действията си !

Гост

#1631

2011-05-30 16:55

Абсолютно подкрепям Волен! Не може всеки ден да слушам воя на джамията до нас. На повечето хора това им е безразлично, защото не живеят до джамия и не са наясно какъв тормоз е това, и ми говорят за етнически мир и прочие...! Аз живея до джамията в центъра на Пловдив и работя до другата джамия, пак в центъра на Пловдив... не само в София, а и навсякъде трябва да се спрат тези тон колони, да си се молят вътре и толкова ... аз уважавам другите религии, както аз си влизам в църква и се моля тихо, така и те трябва да го правят, а не да нарушават обществения ред. Аз не мога да разбера защо турците и циганите много държат когато празнуват или се молят целия свят да разбере за това... живяла съм и в циганска махала, същия манталитет, всеки ден по минимум 2 сватби на ден, цял ден тон клоните дънят... в най-големите жеги човек не смее да отвори прозореца защото влиза безобразен шум. Незнам за другите но аз цял живот живея под този тормозещ изнервящ шум ,първо на циганите и денонощните им сватби, после от джамиите... аз в България ли се намирам или къде. И циганите и джамиите са все в центъра на града, човек трябва да избяга накъде на село от тях явно, за да могат те да си живеят необезпокоявани. Още от ранните си детски години съм жертва на един експеримент който се нарича кв.Столипиново, да се приобщят циганите и българите да живеят заедно...живяхме там 10 години, що кошмари съм преживяла само аз си знам... изкуствено цените на жилищата се смъкнаха и всеки, който искаше да се изнесе трябваше да подари жилището си за символична сума и то пак на цигани, представете си голям 90 квадрата апартамент за 25 000 лв и после цял живот робуваш на банките за да се махнеш от този експеримент и тормоз. За мое щастие отидох в центъра на града, и пак вой на джамии и фереджета ... кой и кога ще защити моите права, и не съм само аз има хиляди като мен ... Всички като мен ще гласуват за Волен и той никога няма да излезе от парламента защото хората пак ще го вкарат!

Гост

#1632 Re: i kakvo trybvashe da vidya ili da razbera??????

2011-05-30 18:26


Гост

#1633

2011-05-31 00:59

Трябва да видиш, че тази нашата т.нар, толерантност ни докара до тук, че цигани и всякакви "малцинства" вършат престъпления, крадат, убиват, изнасилват и тормозят българските граждани и никой, ама найстина никой не взима никакви мерки по въпроса. Къде е държавата, къде са законите, къде е равноправието. Защото ако не си плата тока идват след 2 дни и ми го режат, а циганите ползват всичко безплатно. Има страшно много села и малки градове, които са под постоянен цигански тормоз. Етнически мир в нашата хубава родина никога не е имало. Имало е и има само етническа търпимост от страна на българите!!! Трябва ли да търпим всичко надупени и с шише вазелин за да не обидим "малцинствата" защото тях закон не ги лови и имат повече права от българите.


Гост

#1634 Re:

2011-05-31 01:09

#1633: -

te balgarite izob6tone kradat kato gledam ot 20 godini samo ciganite upravlqvat v parlamenta i zatova balgariq nemoje da s upravi i ciganite sa kreditni milioneri i napraviha super privatizaciq i t.n.t abe tezi malcinstva sa vi vinovni 4e balgariq e na danoto na evropa

Иво

#1635 Re:

2011-05-31 04:53

А аз все повече се убеждавам че На Българина проблема му е Българина.И все повече си мисля върху това как Българин през 14ти век хвърли ключа на крепоста на Турците за няколко сребърника за да могат да влязат а след това 500 години ни клаха и ебаха!

vall

#1636 Подкрепям Волен!

2011-05-31 10:02

Днес законите не са еднакви за всички, и именно Волен ще промени точно това... именно тези които години наред не спазваха законите, сега ще трябва или да се изселят или да ги спазват! Аз не искам нищо друго, освен достоен живот в собствената си държава!Не искам българите, които живеят с малцинствата да ходят с наведена глава и да се молят да се приберат живи у дома... не искам да има момичета, които всеки ден получават открити сексуални набези пак от цигани, не искам да има разплакани майки, защото някой е пребил детето им, щото циганина му поискал една цигара, а той казал че няма и са го пребили...в момента в България има една категория българи, която живее в пряко робство на малцинствата. И даже полицията не може да се справи с това! А турците с техните силни семейства и дълбоки семейни ценности, видяхме това от сериалите, що рев изреваха жените им, що правила и закони на мъжете и бащите им... и същите тези бащи и синове, почти всеки си държи по една любовница в България. В чатовете е пълно с турчуля, които се зарибяват с нашите български момичета, идват тук на секс туризъм, и си ходят после при любимите семейства. Познавам поне 4 турчина дето правят това, и тук си държат квартира специално за секс ... въобще развратна нация ... която не се поскверни да изнасилва жените и да набива на кол мъжете ни вековно на ред, та днес ли ще гледа на нас с уважение... и е крайно време да се спре доброволното ни потурчване. Събудете се българи! А тези които не пишат на кирилица в България, не са българи...и ако нямат кирилица на клавиатурата значи пишат от Турция и въобще не смятам да им чета бъканите с правописни и препинателни грешки писания!
vall

#1637 На 24 май раздават турското знаме на ученици в Сливен

2011-05-31 10:10

"Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май бе поруган с турски знамена, маанета и кючеци в Сливен! В едно от елитните училища в града - 5-о СОУ "Пейо Яворов", са раздавали турски знамена на всички присъстващи деца, алармира вчера регионалният координатор на АТАКА Димитър Димов. Това е станало в присъствието на директора на училището г-н Димитров, категоричен бе националистът. По думите му веднага след изпълнението на "Върви народе възродени" от уредбата са завили турски маанета и кючеци. "По-големите ученици са започнали да късат раздадените турски знаменцата, а родителите са крайно разочаровани и възмутени от случилото се. Някои от тях споделиха, че едва сега разбират докъде стига наглостта и каква е амбицията на южната ни съседка"

Гост

#1638 Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 12:05

#1636: vall - Подкрепям Волен!

dobre de za6to balgarskite maje ne zaribqvat turski momi4eta, izglejda problema e v na6te momi4eta za6toto to nqma naciq v evropa da ne zaribqva na6te momi4eta.

vall

#1639 Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 12:31

#1638: - Re: Подкрепям Волен! 

 

Незнам защо, може и да има такива случай, не съм наясно, а и не ме вълнува, аз съм жена ...и знам доста случаи на връзки-български жени с турци ... които в Турция си имат семейства, но тук погубват младостта и чувствата на някое българско момиче, което си мисли, че един ден той ще се ожени за нея и бла бла тип турски сериял... и тя сутрин обед и вечер ще му сервира чай по халат в големия му палат... но истината е една ... рядко турчин се жени за българка, може да има дете от нея, но религиозните различия не му позволяват да я заведе и представи на семейството си в Турция! Което е по скоро дискриминация от турска страна! Дори и българските турци винаги се женят за свои, докато българските момичета на драго сърце са готови да станат турски снахи, но именно турските семейства не ги приемат!!!! Дискриминация и то на религиозна основа!

Гост

#1640 Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 13:34

#1639: vall - Re: Re: Подкрепям Волен!

az v momenta rabotq izvan bg  prosto nemoje da si predstavite kakvo e mnenieto na ispancite i angli4anite za balgarskite i rumanskite momi4eta a po krai tqh i za majete kato me pitat kakav si im otgovarqm 4e sam rusnak,grak i dr. no ne im kazvam istinata za6toto balgarskite mumi4eta i kradci sa srinali do nula na6to bg samo4ustvie do kade stignahme da te e sram da kaje6 ot kade si

vall

#1641 Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 14:05

#1640: - Re: Re: Re: Подкрепям Волен! 

 

Вижте какво! Никак не ме е срам, че съм българка, ама никак и на всеки ще го кажа...и на всеки се хваля с това, чужденец или не! Това, че вас ви е срам си е ваша работа, такива като вас, сринаха авторитета на България, дето не знаят даже къде и как се поставят препинателни знаци ... да не говорим за главни букви и да не говорим за култура на изказа...такива като вас могат само да лъжат и мамят и да се правят на такива каквито не са... Ако аз прекарам и ден с чужденец в България, то той така ще обикне страната ни, че няма да иска да си тръгне, в това съм 100% сигурна! Тези които се срамуват от страната си не са интелигентните и образовани българи! Искаш да кажеш българските необразовани и невъзпитани цигани и циганки са сринали авторитета на България, ти като не си такъв не се срамувай, гордей се че си наследник на българската култура ... бъде достоен посланик на България в чужбина!!! Жалки твари, срамуват се от потеклото си ...

Гост

#1642 Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 14:43

#1641: vall - Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

ti ne si dobre sglavata izlez poraboti navan i6te se obedi6 za tova koeto ti kazvam i az se sramuvam ot takiva obrazovani i intiligentni kato teb koito se razkra4vat za 50 evro za6toto takiva upravnici kato siderov gi e dokaral tuk v 4ujbina,vseki den gi vijdam takiva med.sestri i neznam o6te kakvi

vall

#1643 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 14:51

#1642: - Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен! 

 

а ти какво работиш там? ама без да лъжеш и нас

Гост

#1644 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 15:06

#1643: vall - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

rabotq kato ohrana v edna diskoteka po cqla no6t mi se naduva glavata i gledam horata kak si jiveqt i si pravqt kefa a az sam si napusnal darjavata i sam do6al na maikasi v gaza da rabotq za6toto moita darjava e 6ibana i ne vijdam opraviq tova e nai lo6o,nie balgarite imame takiva seriozni problemi a vie ste se zahvanali s nqkakvi djami 20 godini slu6am samo gluposti,tozi problem s tezi djamii nqma da opravqt balgariq ako volen iska podkrepa da se zahvane s ne6to sa6testveno az imam 4uvstvoto 4e ako gi nqma6e turcite nqma6e da ima i ataka za6toto ataka sdrugite istinskite problemi ne se zanimava     priqten den


Гост

#1645 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 15:23

#1644: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

napulno si prav,Bg ima tolkova tejki sozialno-ikonomi4eski problemi...az jiveq ot 20 g. v Germaniq,i 4estno kazano,ne mi se iska daje i v otpuskata si da si doida,sinut mi idva s men 4 puti v BG i ostana tolkova "o4arovan",4e daje prestana da govori na bulgarski(vpro4em po bulgarskite razbiraniq ,toj e 4ujdenez)..osmelqvam se da govorq ot imeto na mnogo moi poznati bulgari,koito sa na su6toto mnenie,na nikoj ot tqh ne mu se iska da se vurne v BG... i ne e zle da budat popitani ZA6TO???

vall

#1646 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-05-31 15:38

#1644: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен! 

 

Така е, можеби Атака ги има тук заради Турците и главно етническите проблеми в страната. Появиха се защото хората имаха нужда от нещо, което ще ги накара да мислят, че ще има драстични промени, и то главно междучовешки, може да живет бедно, но поне ще живеят достойно и с вдигната глава, защото има райони в България, където българите са малцинство и там българите са подтиснати в мирни времена. Та държавата ни е разпродадена на турците и не само на тях и на други чужденци. Всичките монополисти са чужденци, такава е била политиката, никакво съхняване на националните и жизнено важните за България обекти и структури, който идва с най-много пари той купува. Един прост пример - хотел Тримонциум, знакова точка за Пловдив в центъра на града, символ на Пловдив, купен от турци - вече се казва Дедеман и със съвсем ситни букви пише Тримонциум, но скоро и това няма да го има, като изтече договора за запазване на името на хотела, завинаги ще се загуби името Тримонциум. Прост пример с ЕВН, така ли нямаше българска организация да електрифицира България... сега цял живот ще им кихаме и ще правят с нас каквото си поискат ... ето затова Атака е жизнено необходима, Атака никога не би допуснала това разпродаване на България, това безочливо разпореждане със собствеността и ... твърде късно се появи Атака, когато вече сме се пречинили непоправимото, продали сме се ... разочарованието ми е безгранично ... приятен ден и от мен

Гост

#1647

2011-05-31 17:27

Направо ми е непонятно как се търпят такива безобразия! Такива хора в една нормална страна щяха да бъдат или на "топло" или на "4-ти километър"

Гост

#1648

2011-05-31 21:56

Тоя е за бесилото!

Гост

#1649

2011-06-01 15:45



Тези действия на Волен Сидеров противоречат на конституцията и законите на Република България, мястото на хората който нарушават конституцията на страната е в затвора а не в парламента.

Гост

#1650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

2011-06-01 16:24

#1646: vall - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Подкрепям Волен!

hubavo 4e si priznavate 4e ataka q ima zaradi turcite  tova zna4i 4e ataka e rasistka partiq a za takiva partii vremeto izte4e prosto ne sa ni nujni i polezni  vidqhme kakvo se slu4i v sarbiq sigurno tova mnogo se haresva na atakistite ama e hubavo  da vidqt i posledstviqta