Премахване на знаците в кв. "Редута" и кв." Гео Милев"

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Премахване на знаците в кв. "Редута" и кв." Гео Милев"


Гост

#1

2015-12-05 09:25

Поставянето на новите знаци в кв. Редута е направено вероятно от някой кръгъл идиот без да става от бюрото се, без да си направи труда дори да погледне картата. С така регулираните улици, човек не може да стигне до там, за където е тръгнал, без да се налага да обиколи поне 1-2 км. Пример: За да отидеш да пазар "Ситняково", минаваш по ул. "Плачковски манастир" и изминал почти половината път, трябва да се върнеш обратно, да слезнеш до бул. "Ситняково" по ул. "Каймак чалан", да минеш през три светофара, за да стигнеш до пазара. А лично аз, ако идвам от пазара, не мога да стигна до дома си и трябва да обиколя около километър, при положение, че гаража ми е на 20 метра навътре в забранената ул. "Плачковски манастир".
Не виждам да има някаква сериозна причина, за да се затварят улици и по този начин да се създава неудобство на живущите в квартала. Моето предположение е, че някой пак е направил някаква далавера с едни знаци и получавайки за което едни пари...

Гост

#2

2015-12-05 11:15

защото с новите пътни знаци се обърка цялото движение в квартала и за достигането на даден адрес трябва да се обикаля с километри.

Гост

#3

2015-12-05 11:31

:Мисля че, да се направят улиците еднопосочни не е лоша идея, тъй като разминаването по тях става много трудно поради паркиралите автомобили, но не е обмислено както трябва. Според мен би трябвало да се влиза от ул.Гео Милев по ул.ГОЛАШ, а да се излиза по ул.Плачковски манастир и ул.Виница , тъй като по ул. Голаш може да стигнеш до ул.Каймак чалан и от там до бул.Ситняково или до ул.Марагедик а от ул.Виница може да се завие и наляво и на дясно по ул.Гео Милев , освен това между ул.Голаш и ул.Плачковски манастир и ул.Виница има връзка по ул.Калиманци .

Гост

#4

2015-12-05 11:50

Защото въобще не е обмислена организацията на движение както трябва. Излизаш по ул.Голаш и на ул.Гео Милев имаш само десен завой.Влизаш по ул.Виница и при ул.Попова шапка става затворена и трябва да се качваш по стръмното ,което през зимата е почти не възможно.

Гост

#5

2015-12-05 15:04

Защото, за да се прибера в къщи трябва да обиколя целия квартал. Сутрин, когато излизам положението е същото.

Гост

#6

2016-11-15 03:07

Защото при определянето на посоките на движение в квартал Редута не са изследвани цялостно теренните условията и възможностите на улиците - на място, в и извън пиковите делнични часове, с автомобил среден клас, при зимни условия и заледени улични платна! Защото влизането в квартала и излизането от него трябва да бъде съобразено и с организацията на движението по по-големите улици и булевардите около квартала!