Спрете гейпарада в София

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Спрете гейпарада в София


Гост

#126

2015-06-24 19:32

Хомосексуалистите заявиха в българските медии, че се чувстват дискриминирани, когато в българските училища се изучава
хетеросексуалната любов между Яворов и Лора поради което ще искат промяна в учебната програма. Тъй като от тяхната любов не
могат да се родят деца, а могат само да се осиновяват и то ще останат само циганчета,които от своя страна не ходят на училище сме
изправени пред параграф 22 г-жа Фандъкова и министъра на просветата трябва сериозно да се замислят върху така предложената
им нова "евроатлантическа ценност".
Г-н Ебасимов

#127

2015-06-24 19:34

През комина паразити педалски


Гост

#128

2015-06-24 19:35

достатъчно е бил мъчен българският православен народ от 500 години турско робство - да гледа хомосексуализъм и да бъде потърпевш на турските полови извращения! НЕ ИСКАМ ДЕЦАТА НИ ДА ГЛЕДАТ, СЛУШАТ И ВЪОБЩЕ ЗНАЯТ ЗА ТЕЗИ СРАМНИ ПОЛОВИ ИЗВРАЩЕНИЯ! Болните да се лекуват, а не да парадират на парад!!!

Гост

#129

2015-06-24 19:50

Нямам нищо против "различните",но такава показност е недопустима !

Гост

#130

2015-06-24 19:54

Всеки има право да решава какъв да бъде, но айде моля да се налага!!! Без такава показност моля!

Гост

#131

2015-06-24 20:14

В подкрепа на християнския морал!

Гост

#132

2015-06-24 20:20

Защото тарикат мъж не писка. А обикновените педераси защо да имат това право?

Гост

#133

2015-06-24 20:23

Децата не трябва да виждат такива неща!

Гост

#134

2015-06-24 20:30

Подписах, защото тази практика (хомосексуалността) носи проклятие върху страната ни, а аз искам тъкмо обратното - благословение за София и България от Бога

Гост

#135

2015-06-24 20:35

Бог е създал мъжа и жената разнополови за да съвокупляват и от това да се ражда потомство, с което да продължава човешкият род.

Човек е създаден по Божий образ и подобие но му е оставена свободна воля да избира своят път в живота. Дали ще се стреми да подражава на Бога и неговите светии в своят живот, като следва техните завети, или ще бъде подвластен на тъмният паднал ангел Луцифер, на неговата стихийност, тъмна енергия, разврат, мъжеложство и женеложство, скотоложство.

Унас, както и по света през изминалото столетие все- повече привърженици намира този смъртен грях наречен мъжеложството, противоествената похот на мъж към мъж, която не служи за продължаване на човешкият род а носи блудска, плЪтска наслада на двама или повече мъжеложци, които участват в богопротивният акт съешавайки се в отверстието, което не служи за продължаване на човешкият род , а за изхъврляне на преработената от човека храна.

Заради тази плътска богопротивна похот, съчетана с друга още богопротивна похот съешаване на човек с животно известна, като скотоложство, жителите на древните градове Содом и Гомор бяха изтребени, а градовете им заличени от лицето на земята от ръката на разгневеният Бог след многократни предупреждения от негова страна.

Днес в целият свят човек се отвръща с всеки изминат ден от Бога, покланяки се на създадени от него идоли по внушението на сатаната, отдавайки се мерзка похот към собственият си пол, животни, подлагайки се доброволно самобичуване, изтезания под формата на игра, която днешният греховен човек нарича садомазохизъм обричайки човечеството на бавна но сигурна гибел.

 Обърнахме гръб на Бога и слагаме на негово място измислени шамани, които уж получвали вдъхновение Свище зареждайки се космическа енергия, представлявайки според техните думи своеобразен мост между света на мъртвите - настоящето и бъдещето. Тези шамани, гурута, вещици, вещери, екстрасенси, магове ходжи- експрети по бели, зелени, червени, черни магии тотално объркват и без това лишеният от духовна опора съврменен човек през 21 век.

В някои от така наречените нови екзотични вероизповедания дори се допускат оргии между мъже и мъже и жени и жени участващи в религиозният ритуал.

 И днес Бог за да ни вразуми ни изпраща през 21 век бедствия: урагани, наводнения, земетресения, изригване на вулкани, тежки болести но ние нехаем.

Българите не правят изключение от световната богопротивна плътска вакханалия.Както и на други места по света в така наречените модерни държави и у нас през последните десетилетия се увеличава броят на мъжеложците известни, като педераси, но от известно време наричани в медиите освен педараси и гейове.

Тези човешки индивиди у нас през последните години освен че получиха свобода да изразяват публично своята сексуална нетрадиционност, имат правото да имат собствени клубове съчетани със секс-шопове, където се продават предмети заместващи мъжа и жената при полов акт, създадоха собствени сайтове за запознанства, къето мъже търсят мъже, или пък жени търсят жени.

Нека не се лъжем, че да си гей днес това не е на мода в България. Гейовете градят кариера много по- лесно от българите с традиционни сексуална ориентация . Не са един или двама българските политици направили кариера в политиката и бизнеса благодарение , ако не своято гей- ориентация, то поне на своята бисексуалност.

Много журналисти без връзки, голяма част от тях от провинцията са направили кариера в професията ставайки ,както млади стажанти, репортери любовници на един или друг редактор, продуцент, дори главен редактор или директор, собственик на медията са получили добър старт в живота,  получвайки мечтаната работа, покрив над главата , автомобил а съвсем скоро и ръководен пост ВЪВ ВЪПРОСНАТА МЕДИЯ доставяйки мъжки ласки на своят похотлив началник, който в повечето случаи има семейство, съпруга, едно или повече деца, които не се досещат за неговата бисексуалност.

Но явно и тези големи права са малко на българските гейове и те държат да демонстрират своята сексуална различност скнадализирайки българското общество със своит шествия- маршировки по оживените столични булеварди и главни улици, които заради тяхното въпросно шествие трябва да бъдат затворени за часове .

Добре, примирили сме се ,че духът на покварата е изпуснат от бутилката, но не може ли поне българските гейове, които днес имат всички права, каквито имат техните колеги в Европа да не скандализират общественото мнение?

Не може ли да си правят публичните сбирки в някой от столичните паркове, да си пеят техните песнички, да си рецитират куплети на някое от техните "закачливи" стихотворения, като този:

"През ранните зари на свободният живот, престъпва той с походка пламенна и дръзка . Над потъналий в целомъдрен мрак заспалий българский народ уханна мъжка сперма пръска"

Нещо да кажете, за тази екцентрична гей- поезия, перефразирайки куплет от стихотнорението на българският поет Христо Смирненски "Работникът"?

Защо общинските власти не помислят върху такъв вариант да се провеждат публичните сбирки на гейове и лесбийки в някои от столичните паркове вместо господата и дамите със сексуална нетрадиционност да марширумат по столичните булеварди и големи улици дразнейки с демонстрацията на своята различност минувачите по улиците и жителите на столицата.

Всяко едно такива гей- шествие създава предпоставка за сблъсъци между участниците в гей- шествието и недоволни от него граждани. Това от своя страна налага отделянето на известни полицейски сили за охрана на въпросният Гей прайд, които биха могли да бъдат използвани за охрана общественият ред в най- невралгичните места в нашата столица.

За всички участници в гей- парадите, всички мъжеложци, скотоложци, подвластни на демони и тъмни сили, ще кажем следното :

БОГ ПОРУГАВАН НЕ БИВА! ТОЙ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ! ПОКАЙТЕ СЕ ЗА ДА НЕ ПРЕДИЗВИКАТЕ НЕГОВИЯТ ГНЯВ, КОЙТО Е ГИБЕЛЕН.

ЗАЩО ЗАРАДИ ВАС , КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТЕ БОЖИЯТ ГНЯВ ТРЯБАВА ДА СТРАДАТ НЕВИННИ БЪЛГАРИ, ОТ НАВОДНЕНИЯТА И ДРУГИТЕ ПРИРОДНИ СТИХИИ, КОИТО БОГ НИ ИЗПРАЩА ЗА ДА ВРАЗУМИ ПОТЪНАЛИЯТ В ГРЕХОВЕ И РАЗВРАТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!


Гост

#136

2015-06-24 20:35

Защото и аз мисля така!

Гост

#137

2015-06-24 20:40

Може да са с всякаква ориентация, толерантна съм, но не приемам демонстративността на подобни гейски мероприятия - пошлост и разврат. Нека правят каквото си искат, но да не ни натрапват техните разбирания, повръща ми се, не искам да объркват децата ни. Чуствам се дискриминирана в собствената си държава.

Гост

#138

2015-06-24 21:05

Понеже не искам да ми наубдват нещо в лицето.Пример аз съм хетеросексулане ,но не правя паради за това понеже няма нужда нека всеки си има своите рабизрание ,но без да ги натрапва.

Гост

#139 Re:

2015-06-24 21:09

#4: Азис -  

 Най-подтиснати в случая са родителите,на които не им се дава право да защитят и съхранят децата си.Никога не ми е идвало наум да обиждам който и да е по този въпрос.Лошо отношение не бих казала..Ако имаш ниска самооценка..

М.Лепоев от СОфия

#140

2015-06-24 22:12

По принцип не съм хомофоб защото това е болест или  генетично изкривяване, но НИКОЙ няма право да ми го натрапва това извратено нещо и малките деца да го гледат. Просто педерастките неща да си ги прават вкъщи или в мест където няма достъп за малки деца и подрастващи

офицер

#141

2015-06-25 00:44

Написанотото в петицията покрива 100% възгледите ми по повдигнатите проблеми.


Гост

#142 Re:

2015-06-25 04:15

#4: Азис -  

 Приятелю,пет при не давам за тяхната сексуална ориентация. Нека си бъдат гейове,но да не ми го навират в носа !

 


Гост

#143

2015-06-25 04:24

Защото смятам че Гейовете нямат място в нашето общество !

Гост

#144

2015-06-25 05:46

Не желая извратеняци, да парадират с различието си.

Гост

#145

2015-06-25 05:50

Аз подписах ! Против развращаването и против внушаването, че противоестественото е нормално и естествено! Но това са неща, предречени от Библията, че ще се случват и резултат също е предсказан .... да четат и ще разберат каква е " наградата"!

Гост

#146

2015-06-25 06:01

Напълно съм съгласна с петицията!!!

Гост

#147

2015-06-25 06:17

Правото да се чувстваш "различен" не ти дава правото да скандализираш с поведението си останалите нормални хора!
Това трябва да е вътрешно и лично усещане и чувство, а не външна изява и скандална,провокативна демонстрация пред останалите, за които знаеш , че тя не се харесва!

Гост

#148

2015-06-25 06:36

Защото,не съм съгласен с такива прояви,които подкопават моралните устои на обществото!
Защото с действията си тези хора разрушават ценностна ни система и развращават по-младите хора,създавайки фалшив модел на подражание!

Гост

#149

2015-06-25 06:45

Те утре ще искат заплата и осигуровки за това, че са обратни. Хайде да ги наградим и с орден за храброст за това, че са извратени! Интересно как и християнството, и мюсюлманството са против хомосексуализма?

Гост

#150

2015-06-25 06:57

По никакъв начин не може да се толерират хомусексуалистите, които демонстрират извватено болестно състояние на телата и душите си. Техните наклонности са против човешката природа.