Спрете гейпарада в София


Гост

/ #135

2015-06-24 20:35

Бог е създал мъжа и жената разнополови за да съвокупляват и от това да се ражда потомство, с което да продължава човешкият род.

Човек е създаден по Божий образ и подобие но му е оставена свободна воля да избира своят път в живота. Дали ще се стреми да подражава на Бога и неговите светии в своят живот, като следва техните завети, или ще бъде подвластен на тъмният паднал ангел Луцифер, на неговата стихийност, тъмна енергия, разврат, мъжеложство и женеложство, скотоложство.

Унас, както и по света през изминалото столетие все- повече привърженици намира този смъртен грях наречен мъжеложството, противоествената похот на мъж към мъж, която не служи за продължаване на човешкият род а носи блудска, плЪтска наслада на двама или повече мъжеложци, които участват в богопротивният акт съешавайки се в отверстието, което не служи за продължаване на човешкият род , а за изхъврляне на преработената от човека храна.

Заради тази плътска богопротивна похот, съчетана с друга още богопротивна похот съешаване на човек с животно известна, като скотоложство, жителите на древните градове Содом и Гомор бяха изтребени, а градовете им заличени от лицето на земята от ръката на разгневеният Бог след многократни предупреждения от негова страна.

Днес в целият свят човек се отвръща с всеки изминат ден от Бога, покланяки се на създадени от него идоли по внушението на сатаната, отдавайки се мерзка похот към собственият си пол, животни, подлагайки се доброволно самобичуване, изтезания под формата на игра, която днешният греховен човек нарича садомазохизъм обричайки човечеството на бавна но сигурна гибел.

 Обърнахме гръб на Бога и слагаме на негово място измислени шамани, които уж получвали вдъхновение Свище зареждайки се космическа енергия, представлявайки според техните думи своеобразен мост между света на мъртвите - настоящето и бъдещето. Тези шамани, гурута, вещици, вещери, екстрасенси, магове ходжи- експрети по бели, зелени, червени, черни магии тотално объркват и без това лишеният от духовна опора съврменен човек през 21 век.

В някои от така наречените нови екзотични вероизповедания дори се допускат оргии между мъже и мъже и жени и жени участващи в религиозният ритуал.

 И днес Бог за да ни вразуми ни изпраща през 21 век бедствия: урагани, наводнения, земетресения, изригване на вулкани, тежки болести но ние нехаем.

Българите не правят изключение от световната богопротивна плътска вакханалия.Както и на други места по света в така наречените модерни държави и у нас през последните десетилетия се увеличава броят на мъжеложците известни, като педераси, но от известно време наричани в медиите освен педараси и гейове.

Тези човешки индивиди у нас през последните години освен че получиха свобода да изразяват публично своята сексуална нетрадиционност, имат правото да имат собствени клубове съчетани със секс-шопове, където се продават предмети заместващи мъжа и жената при полов акт, създадоха собствени сайтове за запознанства, къето мъже търсят мъже, или пък жени търсят жени.

Нека не се лъжем, че да си гей днес това не е на мода в България. Гейовете градят кариера много по- лесно от българите с традиционни сексуална ориентация . Не са един или двама българските политици направили кариера в политиката и бизнеса благодарение , ако не своято гей- ориентация, то поне на своята бисексуалност.

Много журналисти без връзки, голяма част от тях от провинцията са направили кариера в професията ставайки ,както млади стажанти, репортери любовници на един или друг редактор, продуцент, дори главен редактор или директор, собственик на медията са получили добър старт в живота,  получвайки мечтаната работа, покрив над главата , автомобил а съвсем скоро и ръководен пост ВЪВ ВЪПРОСНАТА МЕДИЯ доставяйки мъжки ласки на своят похотлив началник, който в повечето случаи има семейство, съпруга, едно или повече деца, които не се досещат за неговата бисексуалност.

Но явно и тези големи права са малко на българските гейове и те държат да демонстрират своята сексуална различност скнадализирайки българското общество със своит шествия- маршировки по оживените столични булеварди и главни улици, които заради тяхното въпросно шествие трябва да бъдат затворени за часове .

Добре, примирили сме се ,че духът на покварата е изпуснат от бутилката, но не може ли поне българските гейове, които днес имат всички права, каквито имат техните колеги в Европа да не скандализират общественото мнение?

Не може ли да си правят публичните сбирки в някой от столичните паркове, да си пеят техните песнички, да си рецитират куплети на някое от техните "закачливи" стихотворения, като този:

"През ранните зари на свободният живот, престъпва той с походка пламенна и дръзка . Над потъналий в целомъдрен мрак заспалий българский народ уханна мъжка сперма пръска"

Нещо да кажете, за тази екцентрична гей- поезия, перефразирайки куплет от стихотнорението на българският поет Христо Смирненски "Работникът"?

Защо общинските власти не помислят върху такъв вариант да се провеждат публичните сбирки на гейове и лесбийки в някои от столичните паркове вместо господата и дамите със сексуална нетрадиционност да марширумат по столичните булеварди и големи улици дразнейки с демонстрацията на своята различност минувачите по улиците и жителите на столицата.

Всяко едно такива гей- шествие създава предпоставка за сблъсъци между участниците в гей- шествието и недоволни от него граждани. Това от своя страна налага отделянето на известни полицейски сили за охрана на въпросният Гей прайд, които биха могли да бъдат използвани за охрана общественият ред в най- невралгичните места в нашата столица.

За всички участници в гей- парадите, всички мъжеложци, скотоложци, подвластни на демони и тъмни сили, ще кажем следното :

БОГ ПОРУГАВАН НЕ БИВА! ТОЙ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ! ПОКАЙТЕ СЕ ЗА ДА НЕ ПРЕДИЗВИКАТЕ НЕГОВИЯТ ГНЯВ, КОЙТО Е ГИБЕЛЕН.

ЗАЩО ЗАРАДИ ВАС , КОИТО ПРЕДИЗВИКВАТЕ БОЖИЯТ ГНЯВ ТРЯБАВА ДА СТРАДАТ НЕВИННИ БЪЛГАРИ, ОТ НАВОДНЕНИЯТА И ДРУГИТЕ ПРИРОДНИ СТИХИИ, КОИТО БОГ НИ ИЗПРАЩА ЗА ДА ВРАЗУМИ ПОТЪНАЛИЯТ В ГРЕХОВЕ И РАЗВРАТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!