За правова държава!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията За правова държава!


Гост

#1

2015-05-11 16:04

Крайно време е всеки българин да се включи в управлението на държавата, като така поеме своята отговорност и осигури своите права. Стига сме чакали някой друг да дойде и да оправи нашия живот. В Германия, или Швейцария, или Дания не е станало хубаво ей така, от само себе си, нямало е някакъв конкретен водач/лидер/политик, който да е довел страните до този им просперитет; не са се надявали на друга държава да дойде и да ги оправя, да им помага (както сега ние наивно се надяваме - някой на Русия, някой на САЩ, друг на ЕС ...). Просто всички заедно са искали да живеят в законна и уредена държава. За целта ВСЕКИ спазва законите, ако не са подходящи, инициират промяната им, всички активно следят дали другите също спазват законите, а не да се спотайват и да си казват "Аз ли ще оправя държавата, има си съответна служба за това."
Ей такива неща, братя и сестри, българи!
Камен

#2 Да настигнеш Дания - из "Произход на политическия ред", Франсис Фукуяма

2015-05-12 09:33


Гост

#3

2015-05-13 06:54

Защото съм горда БЪЛГАРКА и като такава искам младите хора да учат,работят ,живеят пълноценен живот в страната където са родени а не подлоги в чужди страни ,да им използват знания и умения.

Гост

#4

2015-05-13 12:01

''Защото съм горда БЪЛГАРКА и като такава искам младите хора да учат,работят ,живеят пълноценен живот в страната където са родени а не подлоги в чужди страни ,да им използват знания и умения.'' I nie iskame sashtoto, oshte poveche znaem kakvo e gyrbet i emigation:( No zashto tolkova malko hora sa glasyvali, yavno savsem sa se otchayali, che Bulgaria shte stane nyakoga pravova darjava:(( a tova e losho - apatiyata i otchanyanieto,,,


Гост

#5

2015-05-13 14:12

Подкрепям с две ръце! Време е да изхвърлим боклука.

Гост

#6

2015-05-15 05:48

Защото искам тотална промяна и излизане от ЕС.Защото съм Православна християнка и искам България да живее с Православните ценности,а не с такива наложени ни от деградирала европа.Защото искам децата ми да работят тук,с достойно заплащане.