Харта за свободна, справедлива и солидарна България

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Харта за свободна, справедлива и солидарна България


Гост

#1

2014-08-17 18:18

Дано има успех инициативата , мисля че обикновените хора вече са узрели за тези истини - остава да се справим с пипалата на олигархията във властта - няма да е лесно !

Гост

#2

2014-08-18 14:25

''Дано има успех инициативата , мисля че обикновените хора вече са узрели за тези истини - остава да се справим с пипалата на олигархията във властта - няма да е лесно !'' Да, няма, още повече голяма част от олигарсите са се настанили трайно във властта последните 20 год. Научиха се да имат всичко без работа и напрежение (предателство и лъжи не се смятат за работа от милионите честни хора), а вкусен кокал не се пуска лесно, но и така не може да продължава. Трябват промени и то СПЕШНИ! Успех на много навременната петиция;) Разбира се, че я подписахме и се надяваме, че много почтени и достойни хора ще го направят)


Гост

#3

2014-08-18 16:51

Вярвам на хората, автори на петицията и с готовност я подписвам.

Гост

#4

2015-12-29 14:13

Като специалист по външна търговия и международно право по принцип я одобрявам. С две малки изключения. 1.) Трябва да се започне с отмяна на антиконституционните закони в Избирателния кодекс. Секционни, Районни и Централна избирателна Комисия съставена само от представители на Парламентарно представените партии е вопиющо нарушение на чл.6 ал. 2 от Конституцията - " Всички български граждани са с равни права. Никакви предимства или дискриминация основани на основание пол, религия.... ПОЛИТИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ .... МАТЕРИАЛНО БЛАГОСЪТСТОЯНИЕ... не се разрешава. Отнася се и за предизборната кампания където безпаричните нямат никакъв шанс, което е Противоконституционно! С цялото ми уважение към професорите.. Повечето от тях / вероятно/ са бивши членове на БКП. А на такива /членове../ народът вяра няма и няма да ги последва. Каквото и да предложат. 2.) Лустрация на бившите членове на БКП / нали уж член 1 от старата Конституция за ръководната роля на Партията го премахнахме? / - условие без което не може. Отнася се не само до Професорите, но и за Бойко Борисов, и Цецка Цачева - Министър председател и Председател на Народното събрание.

Гост

#5

2015-12-29 19:12

''''Дано има успех инициативата , мисля че обикновените хора вече са узрели за тези истини - остава да се справим с пипалата на олигархията във властта - няма да е лесно !'' Да, няма, още повече голяма част от олигарсите са се настанили трайно във властта последните 20 год. Научиха се да имат всичко без работа и напрежение (предателство и лъжи не се смятат за работа от милионите честни хора), а вкусен кокал не се пуска лесно, но и така не може да продължава. Трябват промени и то СПЕШНИ! Успех на много навременната петиция;) Разбира се, че я подписахме и се надяваме, че много почтени и достойни хора ще го направят)''

Съгласни, но и ние хората сме си виновни, защото им позволихме така дълго да ни лъжат, ограбват, прогонват от Родината и да ни продават/предават на който дава повече париии. Затвор и смъртно наказание.

 


Гост

#6

2016-01-01 11:20

Според мен, дори публична екзекуция на управляващите върхушки не е пресилено действие... това ще се помни за много дълги години от тези дръзнали да се занимават с политика за в бъдеще.

Да се върнем към Крумовите Закони, да си върнем България!!!


Гост

#7

2016-01-01 19:51

''Да се върнем към Крумовите Закони, да си върнем България!!! '' Така е.Тези, ако не ги удариш по джоба или не ги унищожиш , в буквалния смисъл на думата, няма да мирясат.. Сега разбирам, защо прези 1918 год руските са унищожили императорските си ''величия'', живеещи в охолство и разкош за сметка на милионите мизерстващи.