ОТМЯНА НА ДОГОВОРА ЗА F-16 И НАСОЧВАНЕ НА 2,5 МЛРД ЛВ ОТ НЕГО ЗА СПРАВЯНЕ С КРИЗАТА

92245142_537133607236022_41240177191944192_n1.jpg

Призоваваме към незабавно отменяне на договора за закупуване на F-16 и пренасочване на средствата към социалната и икономическата сфери.

В извънредна ситуация няма нищо по-нормално от съкращаване на ненужните разходи и пренасочването на средствата за справяне с кризата.

Сега не е моментът за изпълнение на договора за 8-те самолета F-16. В него е предвидена възможността купувачът да отмени изпълнението му изцяло или да заличи отделни точки. Прекратяването му ще осигури 2,5 млрд лв за здравето на българите, овладяване на пандемията, по-бързо прекратяване на извънредното положение и оздравяване на икономиката ни.

Настояваме Народното събрание да отмени незабавно договора, държавата ни да си получи дадените вече 2,5 млрд. лева и да ги насочи към опазването на здравето на българските граждани и спасяването на икономика ни.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Родолюбец да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook