svoboda

Свържете се с автора на петицията

Петицията е за дисциплинарно уволнение на директора на ОД на МВР- Бургас: Милен Димитров за това че негов служител уби брутално момиче в Слънчев Бряг.

2012-09-03 21:26:02

Петицията е за дисциплинарно уволнение на директора на ОД на МВР- Бургас: Милен Димитров за това че негов служител уби брутално момиче в Слънчев Бряг.

Преди ден Зам. Министъра на правосъдието уволни началника на следствения арест, така сега и министър Цветанов да разкара корумпираният си служител комисар Милен Димитров, които е събрал убийци и психопати на заплати от данъците на хората.

Подпишете петицията, за да не бъдете нападат от някой неуравновесен полицай на работа при незаинтересован комисар като Милен Димитров.

Комисар Милен Димитров изпусна терористи да се взривят под носа им, сега изтърва и психопат в униформа на работа при него да заколи невинни хора.

Достатъчно овчедушие. Искайте оставката.

За снимки на убиеца полицай натиснете тук:

http://www.cross.bg/1325967

 


Dobromir

малко добри новини

2012-08-02 23:25:47

Отмениха ареста на Галин Костов по скандалното дело „Гранити”. Пуснаха го под парична гаранция от 1500 лева

Искам да благодаря на всички който подписаха тази петиция. Дали е помогнала или не, важното е че човека са го пуснали под парична гаранция. Аз се надявам да е помогнала и въпреки че нямам нищо общо със случая, го следя понеже магистратите и полицаите замесени извършват големи мизерии на териротията на Бургас и черноморието и рекетират хора и бизнес за пари като изтъкват тази изтория за назидание. В тази връзка и създадох петицията, за да помогне на човека-Галин както и да предпази други хора от мизерията която му причиниха и продължават да причиняват.

 

Нещата не са приключили и затова на корумпираните магистрати и полицаи трябва да им стане ясно че ще им се търси лична отговорност и няма да бъдат пропуснати. Ако имате познати които са забравили за петицията, моля препратети.

 

http://afera.bg/reporter/27929.html


Dobromir



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.