Петиция против закриването на Районен съд - Оряхово и преобразуването му в териториално отделение

Свържете се с автора на петицията

....

2021-06-09 11:42:03

.....


Ахинора Бориславова - съдебен секретар

Срок за подписите в петицията

2021-06-05 18:28:09

Моля ви да побързате с подписите и споделянето, защото имаме краен срок до 9-ти юни да представим петицията на ВСС. Трябва да съберем възможно повече подписи, за да има петицията по-голяма тежест.
Ако ви пука за вас самите, за града или селото ви в Община Оряхово и Мизия, помогнете на себе си и помогнете на всички нас като се подпишете и споделите. Това е най-малкото, което можем да направим за момента. Ако останем без съд, ще ни се налага да ходим до Козлодуй или до Враца за повечето видове дела и дори за елементарни документи. Предвид, че дори нямаме редовен обществен транспорт, това ще доведе до сериозни затруднения за множество хора, които са най-вече възрастни, с нисък жизнен стандарт, болни, инвалиди и много други. Наред с това, закриването на съда ни и преобразуването му в териториално отделение, ще доведе до сериозни последици, като закриване на още институции в града и още по-значително обезлюдяване на двете общини. Всичко е свързано, дори и да не ви изглежда така на пръв поглед.
Моля да споделите линка на стената си и с приятели, близки и познати. Подписването става като влезете в линка: https://www.peticiq.com/-rs-oryakhovo и натиснете бутона “Подпишете тази петиция”. След това има форма за попълване или можете да използвате “Продължете с Фейсбук” и да се подпишете чрез профила си във Фейсбук. Подпишете се в петицията на Районен съд - Оряхово и на хартия в работно време на входа на съда, а през останалото време и събота и неделя в парк "Щурците", при алеята край река Дунав, както и в магазините в гр. Оряхово!
Прочетете становището в петицията, помислете, подпишете се и споделете, ако сте съгласни с нас. Благодарим ви!


Ахинора Бориславова - съдебен секретар



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...