Предложение за актуализация на точка 5 /площадка/ от проект и план-схема по чл.62, ал.9 от ЗУТ за поставяне на преместваеми обекти и парк "ген. Владимир Заимов"

До г-н Николай Александров - кмет на район "Оборище"

От стопаните на домашни кучета, ползватели на парк "ген. Владимиир Заимов",

Тази подписка има за цел да подкрепи изграждането на площадка за свободно разхождане на кучета на територията на парка.
Предвид големия поток от хора с домашни кучета, които посещават територията на парка, бихме искали да се преразгледа предложената в проекта площадка за свободно разхождане на кучета. За да се покрият нуждите на заинтересованите лица и да се обезпечи спокойното ползване на останалата част от парка от други лица, бихме искали площта, предвидена за площадка да се увеличи от 447,6 кв.м. на поне 1200 кв.м. Бихме искали изграждането на площадката да е съобразено с нуждите на кучета от различни породи, с техните размери и двигателни потребности. За осигуряване на безопасно пребиваване на всички домашни кучета е важно площадката да е разделена на част за малки породи/бебета кучета и част за едри породи кучета, да се постави подходяща настилка и парково оборудване.option_1.png

Предварително благодарим за разбирането и подкрепата.

Александра Димитрова    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Александра Димитрова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.