Против ПРЕКАЛЕНО високите критерии и прозрачност при конкурсите за директори на училища!

При кандидатстване в конкурс за длъжността директор на училище се гарантира една прозрачност, която на практика липсва. В залите за провеждане на конкурсните изпити има видео и аудио записване, но по време на изпита всеки от пазещите на изпита вижда, дори се записва, кой поред номер ти е плика който си оставил, и след това резултати на тестовете с 30 въпроса и затворени отговори, при които комисията има ключ за отговорите, не се проверяват пред очите на всички проверяващи, и всеки проверяващ да се разпише под резултата си, а се проверяват,, на тъмно'', където е напълно възможно да се фалшифицират резултати, а в края на изпита никой не позволява на кандидатите да снимат това, което са направили, дори не е разрешено да се запише на лист хартия верните отговори, които кандидата е отбелязъл в изпитния си лист (от приятели кандидати за директори го зная). Когато даден участник има съмнение, че нещо не е добре изчислен резултата, защото е сигурен, че е отбелязъл верните отговори, а той е на границата за класиране остават със съмнението, че резултатите са некоректни. Тази информация е особено важна за тези, които са достигнали резултат от 30 до 50 точки, за да преминат във втори последен кръг. 

Призовавам всички да се подпишат в тази петиция! Резултът от 50 точки да бъде смъкнат от 30 на 25 с верни отговори за допускане до 2-ри кръг и на 2-ри кръг за да е ясна обявената ,,прозрачност'' от Министерството на образование, участниците, да могат и те да правят видео-записи с телефоните си, или други устройства, и след като ги оценят устно на втория етап, да им се връща и кратка писмена обосновка за тяхната количествена и качествена оценка! Моля повече колеги-учители и всички останали да се включат в тази петиция, за да подпомогнем увеличаването на шансове, за по-добро, наистина прозрачно бъдеще, защото от управлението на училища, зависят и условията на работа на учителите и образованието на вашите деца!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Кирил Илиев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...