ПРОМЯНА В ЗАКОНА ЗА НАКАЗАНИЯТА ОТНОСНО НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ

Бългаският народ е потресен и уморен от безнадеждността на българското правосъдие в последните десетилетия. Всяко физическо, сексуално и психологическо насилие върху жена, което оставя психологически белези, травмира и осакатява душевността да бъде определяно като опит за предумишлено убийство с ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!

Т.к. за разлика от физическата травма, психологическата травма е доживотна нека посегателството над жена ВИНАГИ да бъде тълкувано като СЪДИСТИЧНО,а ПРИСЪДАТА ДОЖИВОТНА.

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

"Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление."

"Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация."

ПРИЗОВАВАТ СЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ/ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА ДА ПОДПИШАТ НАСТОЯЩАТА ПЕТИЦИЯ! В ИМЕТО НА ВАШИТЕ МАЙКИ, ВАШИТЕ ЖЕНИ, ВАШИТЕ ДЪЩЕРИ, ПОКОЛЕНИЯТА НА ВАШИТЕ ДЕЦА И ПРЕВЕНЦИЯТА НА ТОЗИ РОД ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

С подписването си упълномощавам Деница Томова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.