За спасяване на животи

Уважаеми съграждани от град Бобов дол, моля Ви за подкрепа за подставянето на сигнална инсталация (със звуков и светлинен сигнал) на единствения възможен път, преминаващ през железопътната линия, която разделя ул. "Димитър Благоев" и ул. "Стубело" Това е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВЪЗМОЖЕН ПЪТ към училището, центъра с общинската сграда, магазините за храни и стоки от първа необходимост, поща и... аптека!

Всекидневно през него минават хора и деца. Преди две години на това място товарният влак прегази жена; преди няколко години пак там загина и наш съгражданин; преди 15 години беше премазано малко момиченце, едва на 7 г.! В отговора си до мен министърът на транспорта е посочил, че такава сигнална уредба може да се постави по желание на гражданите и искане от общината с разработен проект до ДП НКЖИ.

Моля Ви, помогнете да спрем тази черна серия и дано не се случи съвсем скоро най-лошото и с мен, тъй като съм с напълно загубен слух и съвсем наскоро по тази причина влакът едва не ме прегази!

Хора, РБългария е ратифицирала (т. е. одобрила) Конвенцията на ООН за хората с увреждания, съгласно която държавата ни е ДЛЪЖНА да осигури надеждно право на достъп на всички хора с увреждания, сред които съм и аз! Трябва ли да се стигне до съда в Страсбург и да се осъдят инстанциите, че това не се случва?!?


Петра Грозева Ганчева    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Петра Грозева Ганчева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...