Премахване на Коледната украса пред Народния театър в София.

ДО

Президента на Република България

ДО

Министър-председателя на Република България

ДО

Министъра на културата на Република България

ДО

Столична община

ДО 

Омбудсмана на Република България

ДО

Кмета на София г-жа Фандъкова


Ние гражданите настояваме за премахване на Коледната украса пред Народния театър.

Истински мъчно ни е за София, може би столицата в Европа с най-грозната коледна украса!
Не само това, ами някой в общината е разрешил и тая кочина точно пред Народния театър! На тъмно може и да има привлекателен вид, но на светло е изключително грозно. Тази украса е срам и за А1, които не са пропуснали да направят огромни кичозни кубчета с логото на компанията, да не би някой нещастник да пропусне коя е фирмата дарител. Но пък наоколо са се постарали цялото пространство да е обримчено в кабели, метал и преходници.
И колко години трябва да минат, за да зацепят в общината, че е впечатляваща клетост, мизерия и комплексарщина да приемаш и одобряваш всяка грозотия, само защото е безплатна, подхвърлена без всякакви естетически качества от някоя фирма.
Целият център е осеян с хаотични, безобразно неадекватни, архаични лампички, за сметка на това с огромното лого на фирмата, която ги е платила. Фандъкова за поредна година демонстрира тотална липса на култура и вкус по отношение на естетиката в украсата на града! Това обаче е показателно за цялото отношение към столицата.

25FEDAF1-0E71-4041-9B31-5510148C00D9.jpegA28CEB65-4611-41D7-9505-5C6F61E0FAD2.jpeg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Цветелина Павлова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )