Премахване на Коледната украса пред Народния театър в София.

ДО

Президента на Република България

ДО

Министър-председателя на Република България

ДО

Министъра на културата на Република България

ДО

Столична община

ДО 

Омбудсмана на Република България

ДО

Кмета на София г-жа Фандъкова


Ние гражданите настояваме за премахване на Коледната украса пред Народния театър.

Истински мъчно ни е за София, може би столицата в Европа с най-грозната коледна украса!
Не само това, ами някой в общината е разрешил и тая кочина точно пред Народния театър! На тъмно може и да има привлекателен вид, но на светло е изключително грозно. Тази украса е срам и за А1, които не са пропуснали да направят огромни кичозни кубчета с логото на компанията, да не би някой нещастник да пропусне коя е фирмата дарител. Но пък наоколо са се постарали цялото пространство да е обримчено в кабели, метал и преходници.
И колко години трябва да минат, за да зацепят в общината, че е впечатляваща клетост, мизерия и комплексарщина да приемаш и одобряваш всяка грозотия, само защото е безплатна, подхвърлена без всякакви естетически качества от някоя фирма.
Целият център е осеян с хаотични, безобразно неадекватни, архаични лампички, за сметка на това с огромното лого на фирмата, която ги е платила. Фандъкова за поредна година демонстрира тотална липса на култура и вкус по отношение на естетиката в украсата на града! Това обаче е показателно за цялото отношение към столицата.

25FEDAF1-0E71-4041-9B31-5510148C00D9.jpegA28CEB65-4611-41D7-9505-5C6F61E0FAD2.jpeg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Цветелина Павлова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...