Искане за НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ

Р А К И Т О В О

Относно: Искане

УВАЖАЕМИ Г-Н КМЕТЕ,

Ние, долуподписаните жители на община Ракитово, заявяваме, че не сме доволни от резултатите от работата на г-н Ангел Асенов Кожухаров – заместник кмет на община Ракитово с ресори: екология и озеленяване, безопасност на движението, чистота, обществен ред и сигурност, етнически въпроси, общинско ВиК дружество. Резултатите от неговото несправяне с работата са видими: градът е потънал в мръсотия; по улиците скитат безстопанствени кучета и животни и създават предпоставки за възникване на пътнотранспортни произшествия; водата на гр. Ракитово е негодна за пиене, но не се прави необходимото за снабдяване на населението с чиста питейна вода.

Настояваме заместник кметът Ангел Кожухаров да бъде отстранен от заеманата длъжност за несправяне със служебните му задължения!

С УВАЖЕНИЕ:

Инициативен комитет    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Инициативен комитет да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.