Искаме доказателство, че колекцията на Васил Божков е непокътната!!!

  "Знаете ли как се казваше изложбата в Брюксел - Великолепието на България, изложбата в Москва - Спасените богатства на България"

         /Христо Христосков, изп. директор на фондация "Тракия"/

Това една НАДПАРТИЙНА КАУЗА, касаеща всеки един човек милеещ за България, историята и културното ни наследство!!! 

Българи, не позволявайте едно съкровище да бъде разграбено! Колекция събирана десетки години - предмет по предмет от г-н Божков, събирана от цял свят... колекция прославяла България в Брюксел, в Москва!

  Безценна, внушителна и великолепна!!!

  • Искаме доказателство, че колекцията на Васил Божков е непокътната - видео, репортаж ...
  • Искаме да сме сигурни, че това национално богатство се съхранява отговорно в пълната му цялост - спрямо стандартите за съхранение на артефакти!
  • Искаме управляващите да гарантират, че за колекцията се полагат необходимите грижи и се охранява денонощно и безкомпромисно!

 Изгледайте видеото и ще разберете, защо тази колекция е ценност за всеки един от нас: Разграбената "Колекция Васил Божков"1580459149_(1)1.jpg

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Руска Киришева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...