Да подкрепим Лилия Стоянова, чиято дейност за спасяване на бездомните котки ще се проверява от прокуратурата заради Недялко Йорданов

Прокуратурата да остави Лили на мира, за да може тя да си върши работата без да бъде допълнително притеснявана. Грижите за бездомните животинки достатъчно я натоварват. Котките, които бродят по улиците са безпризорни, още повече ако са слепи и съществува реална опасност за живота им навън. Лили всъщност е направила поредното добро като е прибрала котето и се е погрижила за него. Сега какво искат още от нея, нали котето е при "стопанина си". Само че лятото ще свърши и той ще си замине за София, а бедната животинка пак ще остане на улицата. Човешката глупост край няма. Да подкрепим Лили в нелеката ѝ борба за справедливост.

С подписването си упълномощавам Мариана Динева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.