Против предложеното "ЗАТВАРЯНЕ". "ЗА" БАЛАНСИРАНИ МЕРКИ !

До Министерския съвет и Народното събрание на република България - НЕ ПРИЕМАЙТЕ предложените днес мерки за ЛОКДАУН / ЗАТВАРЯНЕ на почти всичко в България!

Това ще означава МАСОВ ФАЛИТ на малкия бизнес, ЗАГУБА НА МНОГО РАБОТНИ МЕСТА; много семейства с деца, които няма кой да гледа през деня, защото родителите трябва да работят за да си платят сметките и още редица проблеми...

За това ние, българите, подписали тази ПЕТИЦИЯ, ви призоваваме "ЗА ПРИЕМАНЕ НА БАЛАНСИРАНИ МЕРКИ за ограничаване на разпространението на COVID-19" при които малкият бизнес и БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА да успеем да оцелеем!  НЕ ПРИЕМАЙТЕ КРАЙНИТЕ МЕРКИ, който министър Ангелов предложи днес! (по-долу има два линка към новините от днес за предложените от здравният министър Ангелов мерки, които ще бъдат обсъдени и гласувани тази седмица на 25-ти и 27-ми ноември 2020г от Министерския съвет и Народното събрание на република България).

Ние сме "ЗА ПРИЕМАНЕ на БАЛАНСИРАНИ МЕРКИ за ограничаване на разпространението на COVID-19", при които малкият бизнес и БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА да успеем да оцелеем и да ни ИМА И "УТРЕ" тук, в родината ни България. Бог да пази България! Screen_Shot_11-23-20_at_08.30_PM_.PNG

1. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/angelov-predlaga-pochti-palen-lokdaun-pone-do-koleda

2. https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/zatvariat-vsichki-uchilishta-detski-gradini-zavedeniia-i-molove-v-stranata-316534/

Чрез подписа ми упълномощавам Митя Атанасов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.