Петиция в подкрепа на лекарите от УМБАЛ "Свети Георги"

Неописуемото желание на българина да прояви неуважение и да заклейми хпра, които никога не са го заслужавали, отново се прояви! Кога ще се научим да ценим труда, да уважаваме усилието и да обмисляме думите си? Защо сме неблагодарни и недоволни от всичко, защо обвиняваме хората, които със зъби и нокти се борят да сме здрави, полагат огромни усилия да се подобри положението? Безобразно е!!! Безобразно е отношението към лекарите и горестното желание те да бъдат заклеймени! Замисляли ли сте се как тези хора работят денонощно, далеч са от семействата си и са изложени на най-голям риск? Замислете се, замислете се колко жертват и колко се борят, всеки ден! Затова нека подкрепим героите на своето време, макар и виртуално! Специални благпдарности на д-р Карен Джамбазов!!!

Чрез подписа ми упълномощавам Ивет Желязкова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.