Защита на свободното мнение на проф.Мирчев

Петицията е в защита на правото на университетския професор Мирчев да изказва свобоно мнение и да предизвиква дискусии по наболели социо-етнически проблеми. Против вмешателството в академичната свобода на различни НЕтолерантни групи и соросоидни творения и усилията им да ограничават академичната свобода на словото. За ясни и точни критерии за академичната свобода на словото. За правото на всеки университетски преподавател да може да изложи научните си виждания без заплаха от уволнение предизвикана от реакционни структури под предлог за "борба с езика на омразата" - несъществуващо в правния мир понятие, а само в соросоидните, неолиберални структури.

Радослав Марков - главен антисоросоид на Републиката    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Радослав Марков - главен антисоросоид на Републиката да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.