Заедно за Възраждане на България

Заедно за Възраждане на България

Ние, българите, емигрирали в чужбина поради различни причини, но най-вече икономически и здравни, се обръщаме с молба от най-дълбокото кътче на душата си към всеки българин, намиращ се на родната ни земя и всеки друг, нейде по света да подпише настоящата петицията.

Нека застанем на страната на свободата, на страната на справедливостта!

 

До нас, живеещите в чужбина, достигна информацията, че на 30-ти ноември от 10:00 ч. започва делото по “забраната” на политическа партия Възраждане.

Като хора, които живеят извън пределите на страната, но се интересуват живо от случващото се в родината ни и имащи възможността да наблюдаваме по-обективно отстрани, сме наясно, че партия Възраждане е най-явната опозиция на настоящото българско правителство. 

 

Активно следим политическата обстановка в България. Вредите, които нанасят настоящите управляващи, са очевидни и пагубни. За нас пораженията са явни. Всеки път, когато стъпим на родна земя при осиротелите си семейства, отчитаме все по-негативни разлики в сравнение с предходните ни посещения и за съжаление, те касаят всяка сфера на живота. 

 

За нас, единственият изход е да се премахне настоящото управление и всички участвали в него през последните 30 (тридесет) години. Трябва да се сложи истинско ново начало и страната ни да бъде управлявана от хора с нужния висок морал, изконно чувство за справедливост и необходимите отговорност и експертност за съответните високи позиции. 

 

Убедени сме, че членовете и хората с експертно знание от Възраждане са алтернатива за страната ни сега. Това е българска партия, която поставя на първо място българския национален интерес. Възраждане е създадена от хора като нас – доброволци, български граждани, обединени безкористно от желанието за просперираща България. Това е партия, която не е подвластна на чужди политики и чужди капитали. Тя не е финансирана нито от чужди фондации, нито от български олигарси. Разполага с ограничен финансов ресурс (субсидия в размер на 1% от партийните субсидии в страната), но с експерти в различни сфери и с неограничена подкрепа от нас - българите в страната и чужбина. Решенията, които предлагат за различните сфери от живота, заложени в предизборната им програма, са пътя към по-светли бъднини. 

 

Днес е необходим къртовски труд, за да променим България, усилена работа от всеки един от нас. Необходима е спешна промяна, която да навлезе като норма, да създаде нов фундамент на гражданско общество, притежаващо истински ценности и те да бъдат отстоявани.

 

За нас, българите в чужбина, инструментът на промяната е Възраждане и възможността партията да участва в предстоящите избори, трябва да бъде налице. 

 

Запознати сме, че в продължение на десет месеца председателят на Възраждане - д-р Костадин Костадинов и учредителите на партията са подложени на политически натиск, чрез държавни институции и медии, приближени до правителството. Тези действия, обаче, не ще унищожат Възраждане, защото това е кауза и идеал. А каузата, идеалът, свободата, Бог - те са по-висши ценности и от човешкия живот. Доказателствата за това са пред очите ни - отдадените животи на толкова много велики българи, отстоявали именно тези ценности, в резултат на което са настъпвали смайващи промени.

 

Поради безсилие, правителството отново прави опит да забрани партията. Неговите инструменти са държавните институции. Ясно ни е, че държавата е предприела мащабна акция, използвайки ДАНС, съд и прокуратура за унищожението на Възраждане. Учредителите са били заставяни да дадат неверни показания. А това е диктат!

 

Зорко следим и призоваваме българското правителство да прекрати репресиите!

 

Настояваме съдията по делото на Възраждане - госпожа Венета Цветкова – Комсалова да си даде отвод и да не участва в „мръсната поръчка“, възложена от управляващите.

 

Отправяме апел към всички вас, българските съдии, да откажете да съдийствате по това безпрецедентно дело в съвременна България и нека няма кой да извърши грозния акт – забраната на Възраждане!

Възрожденци, намиращи се в пределите на родната ни земя, бъдете на 30.11.2020 г. в 9:00 ч. пред Софийски градски съд, за да защитим бъдещето на България и свободата!

Всеки, подписал тази петиция, поставя подписа си под отвореното писмо и отдава част от помощта си!

Благодарим Ви сърдечно!

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Александър Николов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook