Оставка на правителството на Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев!!!!

Повече от месец стотици хиляди българи протестират по площадите на столицата и на десетки градове в България и чужбина! Исканията са ясни- незабавна оставка на цялото правителство и на главния прокурор! С нечувана наглост и арогантност, протестиращите хора биваха обиждани и тяхното присъствие и искания, изразени многократно в интервюта, плакати, петиции и подписки, са осмивани и игнорирани! В една демократична, правова, европейска страна, подобно нещо е недопустимо! Гласът на стотиците хиляди по площадите и на милионите, които подкрепят протестите, остава нечут, а медии, със съмнителна обективност и независимост, сипят хули и явни клевети. Това е подмяна на демокрацията! Моля, подкрепете петицията, за да се чуе най-после гласът на народа и да се види колко точно са "една шепа" протестиращи!!! 8DB72222-ED9F-4F55-B831-2327ABB33919_w1200_r1.jpg

С подписването си упълномощавам Българският народ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.