Справедливост за кучетата в Разград

Живеете в гр. Разград? Имате куче, обичате го,плащате данък за него, грижите се да е обезпаразитено и добре гледано?
Най-вероятно сте забелязали, че единственото място за разходка в града е в окаяно състояние и рядко се поддържа. Кучетата ни имат нужда от места, където да бъдат пуснати и да си играят на воля. Поради множеството ограничителни табели, поставени от Община Разград, нормалната разходка на кучета е крайно ограничена. Съгласно Наредба № 9 за овладяване на популацията на безстопанствени кучета и котки на територията на Община Разград,
е забранена разходката им на много улици, в дворовете на училищата, а всеки път да излизаме извън града, за да ги разходим, е немислимо. След като и в градския парк е забранено, е редно да има повече от една обособена площадка за домашните ни любимци. Опасно е да се събират кучета от различен калибър на едно място, а в града има регистрирани над 900! Редно е стопаните на кучета да заплащат данъка за тях към Общината и тези пари да бъдат използвани по предназначение!
Подпишете тази петиция ако искате по-добри условия за разходка на кучето Ви! Призоваваме за активност от страна на стопаните и обратна връзка от Община Разград !

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Пресиана Цветкова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...