Справедливост за кучетата в Разград

Живеете в гр. Разград? Имате куче, обичате го,плащате данък за него, грижите се да е обезпаразитено и добре гледано?
Най-вероятно сте забелязали, че единственото място за разходка в града е в окаяно състояние и рядко се поддържа. Кучетата ни имат нужда от места, където да бъдат пуснати и да си играят на воля. Поради множеството ограничителни табели, поставени от Община Разград, нормалната разходка на кучета е крайно ограничена. Съгласно Наредба № 9 за овладяване на популацията на безстопанствени кучета и котки на територията на Община Разград,
е забранена разходката им на много улици, в дворовете на училищата, а всеки път да излизаме извън града, за да ги разходим, е немислимо. След като и в градския парк е забранено, е редно да има повече от една обособена площадка за домашните ни любимци. Опасно е да се събират кучета от различен калибър на едно място, а в града има регистрирани над 900! Редно е стопаните на кучета да заплащат данъка за тях към Общината и тези пари да бъдат използвани по предназначение!
Подпишете тази петиция ако искате по-добри условия за разходка на кучето Ви! Призоваваме за активност от страна на стопаните и обратна връзка от Община Разград !

Чрез подписа ми упълномощавам Пресиана Цветкова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.