ПОДПИСКА СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО НА ТУ ВАРНА ЗА ПРИСЪСТВЕНО ПРОВЕЖДАНЕ НА ЧАСТ ОТ СЕМЕСТРИАЛНИТЕ ИЗПИТИ

Предвид високата заболеваемост в страната и възможността от заразяване и разпространение на заразата не само в града, но и в цяла България, студентите от Технически Университет - Варна считат за ненужен и непремерен риск провеждането на присъствена изпитна сесия, предвид възможността в 21-ви век изпити да се провеждат в електронна среда.

Студентите напомнят, че ТУ Варна беше достатъчно находчив да проведе част от изпитите в електронна среда и са изключително озадачени от внезапното решение на ръководството да събира студенти в залите и стаите, в които преди по-малко от месец не са се състояли гореспоменатите семестриални изпити.

Студентите са обезпокоени от факта, че ще се получи излишно масово струпване на хора, въпреки възможностите на информационните технологии, не поради експлицитно решение на Ръководството на ТУ Варна, а породено от особеното мнение на конкретни преподаватели.

Събирайки студенти от цяла България за присъствен изпит ТУ - Варна застрашава здравето на своите студенти и техните семейства и създава сериозни предпоставки за обособяването на град Варна като ново огнище на заразата.

Родители и близки на студенти от ТУ - Варна също не желаят живота и здравето на децата им да бъдат подлагани на риск.


Студенти от ТУ-Варна    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Студенти от ТУ-Варна да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...