Подкрепа за Мая Илиева!

Ние, Българските медицински специалисти желаем да изразим подкрепа на нашия лидер Мая Илиева. Мая Илиева в продължение на няколко месеца неуморно и всеотдайно ръководи нашата борба за по-добро заплащане, по-добри условия на труд на медицинските специалисти и цялостна промяна на Здравеопазването в България, за да могат Българските граждани да останат в България!

Поради това Мая Илиева засегна интересите на хората, които не желаят промяна! Поради това Мая е подложена на заплахи и тормоз от страна на работодателя си. Ръководството на болница Токуда си позволи да  забрани на Мая да организира и участва в протест и стачка на територията на болница Токуда, поради това, че Токуда е частна болница. Според мен това е грубо нарушение на конституционните права на Мая Илиева и работещите в болница  Токуда колеги!

Протестираме срещу подобно беззаконие! Подкрепяме Мая Илиева!

Чрез подписа ми упълномощавам Krasimira Mehandziyska да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.