Против общинския произвол, презастрояването и липсата на места в детските заведения

0000048769-middle_(2).jpgВсички сме потърпевши от презастрояването!

Децата ни няма къде да играят, все повече намаляват местата в детските градини и училищата. Повишава се напрежението в обществото и се трансформира в агресия, която рефлектира върху най-малките, а именно децата ни.

Кметовете на общините облагодетелстват частни инвеститори, на които издават разрешения за строежи, а в последствие ехидно се подсмихват и се оправдават, че не зависи от тях дали ще се строи. Не мислят за обществото и местното население, но вероятно има причини и за това, вероятно се облагодетелстват от рушвети, които ги заслепяват.

В кварталите на столицата вече е непоносимо да се живее, а това не е проблем на местните управи, тъй като те не мислят за населението а за инвестиционните си проекти. Общините обаче са на гражданите, до които кметовете са длъжни да се допитват и съобразяват. Все повече се увеличава трафика на движение, намалява безопасноста на населението, замърсяването на въздуха и дефицита на междублокови пространства.

Огромното текучество в училищата и градините е факт. Учителите не могат да се справят с огромното количество деца. Децата не разполагат с нужното пространство и внимание. Тези причини водят до нагнетяване на напрежение между родители, учители и деца.

Нека се противопоставим и да спрем общинския произвол, да подсигурим спокоен и безопасен живот за децата си!

МОЛЯ ВЛЕЗТЕ В ИМЕЙЛА СИ, ЗА ДА ПОТВЪРДИТЕ ГЛАСА СИ ЗА ПЕТИЦИЯТА!!!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Йордан Тодоров да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook